باران شمال – مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان قائمشهر با حضور سهرابی معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل، عباسی معاون فرماندار، اصغریان مدیر آموزش وپرورش، اوانی رئیس گروه تحقیق و پژوهش ادارهکل و پژوهشگران شهرستان در سالن کانون فرهنگی و تربیتی برگزار شد. به گزارش باران شمال به قلم فرشته […]
باران شمال – مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان قائمشهر با حضور سهرابی معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل، عباسی معاون فرماندار، اصغریان مدیر آموزش وپرورش، اوانی رئیس گروه تحقیق و پژوهش ادارهکل و پژوهشگران شهرستان در سالن کانون فرهنگی و تربیتی برگزار شد.
برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران آموزش وپرورش قائمشهر
به گزارش باران شمال به قلم فرشته عالی – معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش در این مراسم ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری به همکاران فرهنگی بویژه برگزیدگان پژوهشگر گفت: دربحث اهمیت پژوهش کافیست که ما نگاهی به قرآن کریم داشته باشیم که بارها خداوند سبحان با عباراتی همچون افلا یتفکرون، افلا یتدبرون، قل سیرو فی الارض و… تاکید بر بحث تفکر و پژوهش دارد.
علی سهرابی با بیان اینکه خداوند سبحان میگوید تفکر کنید و با این جمله حجت را بر همه ما تمام میکند، افزود: در جایگاه علمی پژوهش حداقل بر اصحاب خرد و اندیشه کاملاً روشن و واضح است. درواقع اگر قرار است برای هر حوزه تصمیمی بگیریم پشتوانه پژوهشی و تحقیقاتی نداشته باشد قطعاً اهداف آن تصمیم محقق نخواهد شد به همین دلیل است که در سند تحول بنیادین از ساحتهای ششگانه تربیتی یکی از زیرنظامهای پژوهش و ارزشیابی است که خود نشان از مهم بودن آن دارد.
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین ۳۶راهکار و ۳۸برنامه اجرایی در نظر گرفته که نقشه راه ما باشد، تصریح کرد: مطلوب ما این است که آنچه در سند تحول تاکید شده محقق شود که هدف عالی آن رسیدن فرزندان ما به حیات طیبه است. راهکار سند نیز پژوهش است و تمام فعالیتهای پژوهشی باید در مدرسه اجرا شود. باید در موضوعات پژوهشی تدبر بیشتری داشته باشیم و ببینیم چه موضوعاتی را انتخاب کنیم تا بتواند گرهی از مشکلات تعلیم و تربیت بگشاید.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل خاطرنشان کرد: در پژوهش باید چند مسئله را مد نظر قرار داد. اول آنکه از چالشهای جدی این است که بیشتر پژوهشها معلول محور هستند در حالی که باید علت محور باشند. قرار بر این است که به شاخصهای آموزش و پژوهش بهبود ببخشیم و اگر به معلول فکر کنیم علتها نادیده گرفته میشود و هیچ زمان موفق نخواهیم شد. مسئله بعدی در پژوهش و تحقیقات صبور و شکیبا بودن برای رسیدن به اهداف مورد نظر در پژوهش است و سوم؛ مسئله استفاده از منابع بسیار مستدل و مستحکم و قوی از نظر علمی است.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از ۲پژوهشگر کشوری، ۲۰پژوهشگر استانی، و ۴۰پژوهشگر شهرستانی آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر تجلیل به عمل آمد.
دیدگاهتان را بنویسید