سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال – معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران از شرکت ۳۲ تیم در اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی خبر داده و گفت: اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی در مازندران با برگزاری مرحله نهایی به پایان رسید.محمدشعبانی در جلسه شورای برنامه‌ریزی سازمان دانش‌آموزی استان که صبح امروز با حضور سعدی‌پور، مدیرکل آموزش و […]

پایان اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی در مازندران
باران شمال – معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران از شرکت ۳۲ تیم در اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی خبر داده و گفت: اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی در مازندران با برگزاری مرحله نهایی به پایان رسید.محمدشعبانی در جلسه شورای برنامه‌ریزی سازمان دانش‌آموزی استان که صبح امروز با حضور سعدی‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش و رضایی، رئیس سازمان دانش‌آموزی مازندران برگزار شد، با اشاره به برگزاری اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی در مازندران  توسط سازمان دانش‌آموزی گفت: در مرحله نخست ۳۰ شهرستان و منطقه برای شرکت در این مسابقه آمادگی خود را اعلام کردند.
پایان اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی در مازندران

پایان اولین مسابقه ملی مناظره دانش‌آموزی در مازندرانالی

 

باران شمال به قلم فرشته عالی – در نهایت با در نظر گرفتن شرایط کنونی و رعایت تمامی موازین و پروتکل های بهداشتی در مرحله دوم ۱۶شهرستان انتخاب شده و در دوگروه دختر و پسر در مجموع با ۳۲تیم کار خود را آغاز کردند.وی افزود: بر حسب شرایط، مسابقات به صورت حضوری و مجازی با یازده موضوع در دو موضع موافق و مخالف برگزار شد. پس از برگزاری فینال، تیم پسران بابل و تیم دختران آمل به عنوان گروه‌های برگزیده انتخاب شدند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران هدف از برگزاری مسابقات مناظره را تربیت اجتماعی دانش‌آموزان دانسته و تصریح کرد: با برگزاری این مناظرات به دنبال تربیت اجتماعی دانش‌آموزان از طریق توسعه فرهنگ گفتگو در بین دانش آموزان، تقویت مهارت تفکر خلاق و نقادانه و مهارت سخنوری، تقویت روحیه نقدپذیری در میان دانش آموزان، تقویت انگیزه‌های ارتقاء دانش و آگاهی در بین دانش‌آموزان، تمرین و تقویت فعالیت‌های گروهی منسجم و هدفمند و شناسایی دانش آموزان مستعد در سخنرانی و نقد هستیم.

شعبانی با اشاره به خط‌مشی‌های این مناظرات اظهار کرد: التزام به اصول اخلاقی در نقد آرای طرف مقابل و نقل قول از اشخاص و آثار،پرهیز از ورود به مباحث خارج از موضوع و مجادلات روزمره مرسوم، به‌روزآمدی و کارایی مباحث نقل قول ها و منابع، واقعی بودن مناظره گروه‌ها و اعضای آنها در مقابل گزاره‌های اعلام شده از خط‌مشی‌های این مناظرات بود.

وی به وجود اشکالاتی در روند برگزاری این مسابقات اشاره و اذعان داشت: در اولین دوره این مسابقه ملی اشکالاتی وجود داشت که با بازنگری در شاخص‌های داوری ورفع نقائص موجود و انتخاب داوران تخصصی دوره‌های بعدی را با کیفیت بهتری برگزار خواهیم کرد.

شعبانی خاطرنشان کرد: مناظره‌ای را با موضوع انتخابات و با حضور دانش‌آموزان برگزیده مسابقات اخیر، برای پخش در سیمای تبرستان در دست اجرا داریم. با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات و تمرین دموکراسی در دانش‌آموزان، این امر می‌تواند به یک اتفاق خوب و جذاب تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *