سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال – فرحناز ارحمی، معلم نمونه استانی در سال ۱۴۰۰ از شهرستان نکا در پاسخ به سوالی دررابطه با موفقیت های تدریس گفت: دید ما نسبت به مواضع و حل مسائل باید تا حد مطلوبی مانند دید دانش آموز باشد و این عامل تقویت کننده ای برای موفقیت در تدریس است.   باران شمال […]

حل مسائل از دید دانش آموز عامل تقویت کننده برای موفقیت در تدریس

باران شمال – فرحناز ارحمی، معلم نمونه استانی در سال ۱۴۰۰ از شهرستان نکا در پاسخ به سوالی دررابطه با موفقیت های تدریس گفت: دید ما نسبت به مواضع و حل مسائل باید تا حد مطلوبی مانند دید دانش آموز باشد و این عامل تقویت کننده ای برای موفقیت در تدریس است.

حل مسائل از دید دانش آموز عامل تقویت کننده برای موفقیت در تدریس

حل مسائل از دید دانش آموز عامل تقویت کننده برای موفقیت در تدریس

 

باران شمال به قلم فرشته عالی – فرحناز ارحمی، دبیر شیمی و معلم نمونه استانی از شهرستان نکا در گفتگو با روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران خود را این‌گونه معرفی کرد  فرحناز ارحمی هستم ،کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی و سابقه تدریس ۱۴ سال و ۸ ماه در مدارس، دخترانه شاهد دکتر بخشیان ونمونه دولتی آیت ا… لایینی و همچنین مدرسه فرزانگان.

*بهترین خاطره‌ در ایام خدمتتان را تعریف کنید.
در دوران تدریسم من در یک مدرسه‌ای ۸ ساعت کلاس داشتم و این ۸ ساعت مربوط به یک کلاس بود و در واقع من با اون کلاس ۴ ساعت فیزیک داشتم و ۴ شیمی . به دلیل دوری راه  پذیرفته بودم که من این ۸ ساعت را باید در یک روز با این دانش آموزان کلاس داشته باشم و جالب این بود که هر موقع که زنگ می خورد من از کلاس خارج می شدم و دوباره  داخل کلاس می شدم  و این دانش آموزان  کلا خیلی اذیت می‌شدن یعنی هر دقیقه زنگ‌میخورد من می رفتم داخل کلاس . یک سری از مباحث فیزیک و شیمی  شباهت به همدیگه داشتند و دانش آموز بعضی موقع کتاب فیزیک جلوش  باز بود.از من می پرسید خانم الان این چیزی که دارین میگین  مربوط به فیزیک هست  یا شیمی . دانش آموز واقع قاطی  میکرد و حق هم  داشت.  این یه خاطره جالبی بود برای من مربوط به اون سال و اون روزی که من با این کلاس ۸ ساعت فیزیک و شیمی داشتم .

*دلایل موفقیت خود را در تدریس چه می دانید ؟
 بنده دلایل موفقیت در تدریس را مطالعه مطالبی که قرار است در جلسه تدریس ارائه گردد.تسلط بر مطالب قبل از شروع جلسه تدریس ، داشتن برنامه برای جلسات تدریس ،  ارائه تدریس به شیوه های مختلف ، از جمله به صورت فیلم آموزشی ، بررسی خط به خط کتاب، و بکار گیری انیمیشن های مختلف ،کمک گرفتن از دانش آموزان در امر تدریس و همیار معلم،حل تمرین و مثال کافی در جلسات تدریس،  ارائه مطالب در جلسات تدریس با زبانی روان، دیدن مسائل از دید دانش آموزو استراحت های کوتاه در بین جلسات تدریس میدانم.

*و در آخـر در ایام کرونا به دانش آموزان چه توصیه ای دارید؟!
توصیه من به دانش‌آموزان در دوران کرونا مشابه توصیه پزشکان هست همانطور که اگر دانش آموزان به توصیه پزشکان در دوران کرونا توجه نکنند و به  نسخه پیشنهادی پزشکان عمل نکنند نتیجه نمی‌گیرند به توصیه معلمان هم اگر عمل نکند نتیجه نمی‌گیرند  فرض کنین که اگر فردی بیمار باشه و پیش بهترین پزشک شهر بره تا زمانی که به نسخه پزشک عمل نکنه نتیجه نمی‌گیره پس در مورد معلمان هم همینطوره. از جمله برنامه ریزی درست در همه زمینه ها.در کل مفتخرم از اینکه معلمی را انتخاب کردم و امیدوارم بتونم در این جایگاه به کشور و ملتم کمک کنم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *