باران شمال – مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اهمیت مراقبت وکنترل بیماری کرونا در حوزه ها وکانون های برگزاری امتحانات حضوری در پایه های نهم ودوازدهم گفت: دستورالعمل مشترک وزارت آموزش وپرورش و وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی به شهرستانها و مناطق ابلاغ شد. باران شمال به قلم فرشته عالی – […]
شیوه نامه برگزاری آزمونهای حضوری اعلام شد
باران شمال به قلم فرشته عالی – علیرضا سعدی پور از ابلاغ دستورالعمل مشترک وزارت آموزش وپرورش و وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی در خصوص شیوه برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم به شهرستانها و مناطق استان خبر داده و گفت: مسئولیت مستقیم اجرای این شیوه نامه، بر عهده مدیر مدرسه یا مدیر مرکز برگزاری امتحان می باشد. وی افزود: شورایی جهت نظارت بر کلیه مدارس ومحل های برگزاری امتحانات تشکیل شده و بازدیدهای لازم به عمل خواهد آمد و درصورت مشاهده هرگونه نقصی بلافاصله درجهت رفع آن اقدام می گردد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران برگزاری امتحان در حوزه های امتحانی و مراکز امتحان را منوط به داشتن امکانات فنی و اجرایی کامل دانسته و تصریح کرد: برنامه مدون گندزدایی کلیه سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند تجهیزات، دستگیره دربها ، میز و صندلی، شیرآلات، نرده، پله ها ، پریز و کلیدهای برق،تأمین صابون مایع و محلولهای مناسب ضدعفونی کننده دست به مقدار کافی و متناسب) بر اساس دستورالعملهای ابلاغی وتأمین دپوی حداقل برای مصرف دو هفته ی مدرسه( در محل مدرسه، تأمین فاصله گذاری مناسب و جلوگیری از تجمع دانش آموزان در ورود به محل امتحان و خروج از آن ، جلوگیری از ازدحام همراهان دانش آموزان قبل و بعد از برگزاری امتحان، تأمین فاصله گذاری مناسب )دو متر از هر طرف( برای صندلیها در محل امتحان،تهویه مناسب هوا در محل برگزاری جلسه امتحان، آگاهی همه ی دانش آموزان، معلمین و کارکنان مدرسه از احتیاطات لازم در زمان شیوع بیماری از طریق ارائه آموزشهای لازم و ثبت وضعیت سلامت دانش آموزان، معلمان و کارکنان با استفاده از سایت www.salamat.gov.ir ضروری است.
سعدی پور انجام ارزیابی از وضعیت آمادگی بهداشتی مراکز امتحان را شرط لازم برای انجام کار دانسته و خاطرنشان کرد: برای اطمینان از حفظ آمادگی، لازم است چک لیست مربوطه، تکمیل شود و گروه نظارت روز قبل از برگزاری امتحان، آمادگی بهداشتی حوزه را تائید کنند.در مناطق گرمسیری که از سیستمهای سرمایشی و تهویه استفاده میکنند، فرایندگندزدایی باید با تأئید و نظارت کارشناس بهداشت، انجام شود. همچنین در هر مکان یکبار امتحان به عمل میآید و در صورت نیاز به تکرار امتحان برای گروه بعدی، با فاصله حداقل دو ساعت پس از ضدعفونی انجام میشود.
وی استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند ماسک سه لایه برای کارکنان و مراقبان مراکز امتحان را الزامی خواند و اظهار کرد: استفاده از ماسک برای تمامی دانش آموزان الزامی است، این موضوع باید قبلاً به اطلاع خانواده ها رسیده باشد و جهت اطمینان از حفظ سلامت دانش آموزان باید به تعداد ۹۰ درصد افراد حوزه امتحان، ماسک تهیه شود. تمهید مقدمات برای تهویه مناسب هوا در محل برگزاری امتحانات نیز باید انجام پذیرد.
این مقام مسئول گفت: لازم است در حوزه های امتحانات، نیروی آموزش دیده )به تعداد موردنیاز( با همکاری مراکز خدمات جامع سلامت و با پوشش و لوازم حفاظت فردی مناسب و استاندارد برای غیربالگری و سو ال در مورد سابقه بیماری و یا تماس با افراد علامت دار و مشکوک مستقر شود )استفاده از اولیاء پزشک و پیراپزشک و مراقبین سلامت بلامانع است(. و کلیه افراد شرکت کننده در امتحانات و همینطور کارکنان، معلمین و … لازم است روز قبل از امتحانات در سامانه
salamat.gov.ir ثبت نام کنند. تمهیداتی نیز برای دانشآموزان بیمار درنظر گرفته شده که در شیوه نامه به طور مفصل توضیح داده شده است. سعدی پور با ابراز امیدواری از اینکه با رعایت این شیوه نامه، امتحانات بدون هیچ مشکلی برگزار خواهد شد خاطرنشان کرد: دانشآموزان در تمام طول حضور در شهر محل امتحان ) با وضعیت قرمز، نارنجی، زرد، آبی (حتما از ماسک استفاده نموده و رعایت اصول بهداشت فردی را نیز مورد توجه قرار دهند.
دیدگاهتان را بنویسید