سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال –به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با خبرنگاران خبرگزاری پانا در استان مازندران به گفتگو نشست. علیرضا سعدی پور در گفتگوی صمیمی با خبرنگاران دانش‌آموز خبرگزاری پانا که صبح امروز با حضور رضایی رئیس سازمان دانش‌آموزی مازندران برگزار شد به سوالات خبرنگاران دانش‌آموز پاسخ داد.   باران شمال به […]

گفتگوی صمیمی مدیرکل آموزش و پرورش با خبرنگاران خبرگزاری پانا مازندران

باران شمال –به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با خبرنگاران خبرگزاری پانا در استان مازندران به گفتگو نشست. علیرضا سعدی پور در گفتگوی صمیمی با خبرنگاران دانش‌آموز خبرگزاری پانا که صبح امروز با حضور رضایی رئیس سازمان دانش‌آموزی مازندران برگزار شد به سوالات خبرنگاران دانش‌آموز پاسخ داد.

گفتگوی صمیمی مدیرکل آموزش و پرورش با خبرنگاران خبرگزاری پانا مازندران

 

باران شمال به قلم فرشته عالی –وی در پاسخ به این سوال که چه تمهیداتی برای بازگشایی مدارس اندیشیده‌اید گفت: اولین شرط برای بازگشایی حضوری مدارس، واکسیناسیون معلمان بود که آمار دانشگاه علوم پزشکی استان تا این لحظه از واکسینه شدن بیش از ۸۲ درصد از معلمان استان خبر می دهد.ضمنا کارگروه های مختلف شورای پروژه مهر از جمله ساماندهی و سازماندهی نیروی انسانی، تعمیر و تجهیز، توجیه و تبلیغ و … در استان و شهرستان ها به صورت جدی در حال فعالیت هستند و امورات انجام شده به صورت هفتگی رصد می شود. در عین حال خبرهایی از واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۷ سال در آینده ای نزدیک به گوش می رسد.با همه این تدابیر، منتظر صدور مجوز بازگشایی حضور از ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم که تصمیمات نهایی در آن ستاد گرفته خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا آموزش‌های مجاز ادامه خواهد داشت افزود: هم اکنون نزدیک به ۲۰ ماه است که دانش‌آموزان در فضای مجازی آموزش می بینند و با این شیوه آشنا شده اند و از آنجایی که تقریبا بخش عظیمی از ابزارهای هوشمند موردنیاز برای دانش‌آموزان تهیه شده و در اختیارشان قرار گرفته است و شبکه شاد نیز کاری فاخر بود که به تعمیق یادگیری دانش‌آموزان کمک می کند، از این رو آموزش‌های مجازی در حوزه آموزشی و پرورشی در کنار آموزش‌های حضوری به قوت خود باقی خواهد ماند.

سعدی پور در خصوص دستاوردهای مهم آموزش و پرورش در دوران کرونا تصریح کرد: دستاوردهای بسیاری در این دوران داشتیم که یکی از دستاوردهای قابل تأمل آموزش و پرورش مازندران ایجاد سامانه مازند محتوا در آغازین روزهای شیوع کرونا بود.در این سامانه محتواهای الکترونیکی تولید شده توسط معلمان بارگذاری شده و دانش‌آموزان سراسر کشور به آن دسترسی دارند.برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری مجازندران و جشنواره قرآنی تربیت حکیمانه در بستر شاد نیز از جمله دستاوردهای آموزش و پرورش استان بود و بیش از ۱۴۰ هزار اثر تا کنون از طریق برگزاری ۸ دوره جشنواره مجازندران در کانال این جشنواره در شبکه شاد بارگذاری شده است.تهیه ۳۳۰۰۰ ابزار آموزشی هوشمند برای دانش‌آموزان فاقد ابزار هوشمند آموزشی و رشد قبولی در المپیادهای علمی نیز از جمله دستاوردهای دستگاه تعلیم و تربیت استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق آمار استخراج شده تعداد ۳۵۰۰۰ دانش‌آموز مازندرانی فاقد ابزارهای آموزشی هوشمند بودند که در سال گذشته با کمک سازمان‌های مردم نهاد، خیرین، بانک های عامل، استاندار و … توانستیم ۳۳۰۰۰ ابزار هوشمند تهیه کنیم و تعداد ۲۰۰۰ ابزار آموزشی هوشمند تا مهر ۱۴۰۰ برای دانش‌آموزان فاقد ابزار آموزشی هوشمند استان تهیه خواهد شد.

مدیر دستگاه تعلیم و تربیت استان در پاسخ به این سوال که چه برنامه‎‌ای برای آماده‌سازی روانی دانش‌آموزان برای حضور در مدارس دارید گفت: یکی از شعارهای پروژه مهر امسال در مازندران، سلامت روان است و در همین راستا مقدمات آموزش ۱۱۴ مدرس میانی که از مشاورین مدارس هستند توسط معاونت پرورشی و فرهنگی فراهم شده و این همکاران زیر نظر اساتید تراز اول دانشگاهی آموزش های لازم را دیده و به دانش‌آموزان و خانواده ها انتقال خواهند داد تا از نظر روحی و روانی برای حضور در مدارس آمادگی های لازم را کسب کنند.

وی در همین خصوص افزود: همراهی خانواده ها که از شرکای اصلی ما در بحث تعلیم وتربیت هستند بسیار برایمان حائز اهمیت است.از همین رو آموزش خانواده ها با سرفصل های تعیین شده در دستور کار قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *