علوی “سلامت” و “مرغوبیت” را دو ویژگی مهم مرکبات این شهرستان برشمرد و گفت: به همین دلیل هم تقاضا برای صادرات به خارج از کشور و یا ارسال به دیگر استان ها از این شهرستان زیاد است.این مسوول با بیان اینکه کیفیت محصول و شکل و بستهبندی آن در بازارهای جهانی بسیار مهم است و باید مورد توجه ویژه صادرکنندگان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: باید هزینه تولید را کاهش و با افزایش بهرهوری عوامل تولید و افزایش عملکرد در واحد سطح فرصت رقابت را مهیا کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود درخاتمه یادآور شد: از ۷ هزار تن مرکبات صادر شده، حدود ۸۰ درصد آن تامسون بود.
دیدگاهتان را بنویسید