دوشنبه / ۹ تیر / ۱۴۰۴ Monday / 30 June / 2025
×

در جلسه شورای اداری سوادآموزی استان سرپرست معاونت سوادآموزی مازندران برنامه های معاونت سوادآموزی را در راستای اجرای مطلوب فعالیت های سوادآموزی در سال ۱۴۰۱ تبیین کرد. باران شمال / هادی عالی – محمود تنها با اشاره به اهمیت سوادآموزی در رشد و تعالی جامعه بیان داشتند: نهضت سوادآموزی و فعالیت ها و طرح های […]

تبیین برنامه های معاونت سوادآموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

در جلسه شورای اداری سوادآموزی استان سرپرست معاونت سوادآموزی مازندران برنامه های معاونت سوادآموزی را در راستای اجرای مطلوب فعالیت های سوادآموزی در سال ۱۴۰۱ تبیین کرد.

باران شمال / هادی عالی – محمود تنها با اشاره به اهمیت سوادآموزی در رشد و تعالی جامعه بیان داشتند: نهضت سوادآموزی و فعالیت ها و طرح های این نهاد در چهار دهه گذشته در جهت رشد و تعالی این مرز وبوم  بسیار موثر بوده و باید در جهت اجرای هر چه بهتر آنها، بیش از پیش تلاش کرد.

سرپرست معاونت سوادآموزی استان افزود: در عصر کنونی پالایش اسمی مدرسه محور از مهم ترین برنامه های این معاونت است و با تشکیل کارگروهی  متشکل از نمایندگان تام الاختیار دستگاهها و نهادها در اداره کل اموراجتماعی استانداری شاهد برنامه ریزی جهت شناسایی، جذب و آموزش بیسوادان و کم سوادان خواهیم بود.

محمود تنها با اشاره به روند خوب رشد درصد باسوادی در سالهای گذشته گفت: در سال آتی بیش از ۳۶۰ هزار نفر تحت پوشش دوره های سوادآموزی کشور قرار خواهند گرفت که از این میزان  ۵۵۸۰نفراز آنها در دوره ها ی سوادآموزی  استان مازندران تحت پوشش قرارخواهند گرفت.

وی در ادامه با اشاره سختی کار آموزش دهندگان خاطرنشان کرد: استفاده از همه ظرفیت آموزش و پرورش و سایر دستگاهها در راستای شناسایی اسمی بی سوادان و برگزاری کلاس های سوادآموزی می تواند در پیشبرد اهداف موثر باشد و از این رو بهتر است با پیش بینی قوانین لازم  از وجود دانشجو‌ معلمان و دانش آموزان دوره دبیرستان نیز بهره مند گردیم.

سرپرست معاونت سوادآموزی استان با تقدیر و تشکر از زحمات مسئولین سوادآموزی و آموزش دهندگان استان بیان داشت: جشنواره ویهار که با هدف پیوند سواد با زندگی و شناسایی توانمندی های سوادآموزان با محوریت هر سوادآموز یک مهارت برگزار گردید و درحال داوری آثار است از شهرستان ها و مناطق و آثار برگزیده در آینده نزدیک تجلیل به عمل خواهدآمد.

تنها در پایان گفت: توسعه فعالیتهای پس از سواد و برنامه های مکمل آموزشی و فرهنگی، ایجاد همگرایی و همنوایی بیشتر بین مجموعه های مؤثر برای نقش آفرینی و مشارکت در سوادآموزی ؛ نظارت و پایش مستمر فعالیتها، توجه به اهمیت حلقه های میانی در نشر سواد از فعالیتهای این معاونت در عصر جدید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *