سید محمود حسینی پور، افزود : مدیران باید بدانند به برپایی اقامه نماز اول وقت به عنوان شعایر اسلامی مهم در نظام جمهوری اسلامی نگاه کنند و به آن توجه داشته باشند. استاندار مازندران با اشاره به این که توجه کارکنان به مدیرانشان است و توجه مدیران به نماز بر رفتار کارکنان در اقامه این فریضه تاثیر مستقیمی دارد، گفت: چرا که مدیران برای کارکنانشان نماد محسوب می شوند و نگاه کارکنان به نوع رفتار مدیرانشان است.
حسینی پور بیان داشت: اقامه نماز یکی از شعائر مذهبی استراتژیک ما به شمار می رود که باید به آن توجه شود و انجام این فریضه سد راه بسیاری از بزهکاری های اجتماعی است و جایی که پرچم نماز بالا رود آنجا بزه از بین می رود.
وی با اشاره به این که مازندران، استانی است که به خاطر مواهب طبیعی الهی مورد توجه گردشگران قرار دارد، افزود: نماز دیوار مستحکمی در برابر فرهنگ های مهاجم بشمار می آید.
استاندار مازندران گفت: در استانی که به نام سرزمین علویان مطرح و در کشور معرفی شده است، توجه به نماز جماعت در مساجد ضروری است تا این عنوان برای نسل آینده حفظ شود و برای این منظور می بایست در مساجد برای اقامه نماز تحولات اساسی صورت گیرد.
حسینی پور تاکید کرد: به نظر می رسد علاوه بر برگزاری جلسات و بحث در خصوص مسائل می بایست ساز و کارهای نظارت را بالا ببریم و پس از آن، نتیجه نظارت ها نیز مطرح و بیان شود تا بازخورد کارهای انجام شده مشخص شود .
وی مسئول پیگیری امور مربوط به نمازخانه ها و مساجد بین راهی را فرمانداران هر شهرستان اعلام کرد و گفت: بسته بودن درب مساجد و یا عدم رعایت نکات بهداشتی و نظافت در این مکان ها توجیه ندارد و فرمانداران باید نسبت به این مساله توجه ویژه ای داشته باشند .
استاندار مازندران در خصوص احیاء و بازسازی مساجد از نظر ساختمانی هم معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری را مامور کرد و گفت که این معاونت باید اقدامات لازم را انجام دهد تا امکان اقامه نماز برای مسافران و شهروندان استان در محیطی پاکیزه و مناسب فراهم شود .
وی عنوان کرد: وضعیت نگهداری اماکن مذهبی از جمله نمازخانه ها و مساجد باید مورد توجه قرار گیرد و برای این منظور تیم قوی نظارتی با حضور نهادهای متولی باید تشکیل شود و به صورت مداوم و مستمر نظارت کند.
حسینی پور همچنین از ستاد اقامه نماز مازندران خواست تا هر چه زودتر همایش ائمه جماعت ادارات استان را برگزار کند تا در این همایش مباحث مورد نظر در این خصوص برای آنها مطرح و زمینه ساز جذب و تشویق بیشتر افراد به اقامه نماز شود .
وی همچنین از معاون عمرانی استاندار خواست تا کارگروهی با حضور نمایندگان مرتبط دستگاه های اجرایی تشکیل دهد که به صورت اورژانسی نمازخانه های بین راهی را مورد بررسی قرار دهند و در مورد نمازخانه هایی که فعال نیستند و یا بسته هستند، تصمیم گیری نمایند.
استاندار مازندران همچنین گفت: از ظرفیت خیران برای ساخت نمازخانه های بین راهی در استان استفاده شود تا فضاهای خوبی برای اقامه نماز در این مناطق ایجاد شود.
وی از ستاد اقامه نماز به عنوان مسئول مستقیم پیگیری امور نظارتی و بازدید از مساجد و نمازخانه و اقامه نماز در ادارات نام برد و افزود: گزارش های این ستاد فصل الخطاب به شمار می رود و حتی اگر مدیری در این دولت مردمی منصوب شد و توجه اش به نماز کم باشد در این انتصاب تجدید نظر خواهد شد . حسینی پور اظهار داشت : شروع مسئولیت یک مدیر با برافراشتن پرچم نماز در ادارات است و از آن مدیر حمایت می کنیم .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران هم در این نشست گفت که برای ایجاد فضای مناسب اقامه نماز در جاده های مازندران ۳۰ نقطه از این مسیر مکان هایی برای ایجاد مساجد بین راهی مشخص شده است که این نقاط براساس شاخص های کمی ، کیفی ، ترافیکی ، رفاهی و رعایت مسائل ایمنی انتخاب شده اند .
رضا علیخانی افزود : نقشه و طرح اجرای این پروژه های آماده شده است که وارد فاز عملیاتی و اجرایی خواهد شد .
دیدگاهتان را بنویسید