باران شمال / هادی عالی – مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: این نهاده ها شامل سه هزار و ۵۷۵ تن کنسانتره دام، یک هزار و ۶۰۱ تن ذرت، یک هزار و ۱۷ تن جو، ۹۵۹ تن سبوس گندم و ۷۲ تن سویا بود.
وی با بیان اینکه استفاده از کنسانتره و مکمل در خوراک دام و طیور در روند پرورش دام و طیور تاثیر بسزایی دارد و باعث می شود بیشترین بازدهی در دامداری ها و مرغداری ها وجود داشته باشد، افزود: بهبود شیر تولید شده، افزایش چربی شیر، بهبود گوشت دام، بهبود عملکرد تولید مثل، تامین اسید آمینه برای طیور، تامین مواد معدنی ضروری برای رشد بدن و تامین ویتامین ها از مزیت های استفاده از مکمل در جیره غذایی دام و طیور است.
علی گل زاده با اشاره به اینکه ملاک شناسایی، تشخیص و توزیع نهادههای دامی بین دامداران هویت گذاری و پلاک کوبی دامهاست، تصریح کرد: دامداران برای خدمات رسانی بهتر، دامهای خود را هویت دار و کد یکتای دامداری دریافت کنند تا بتوانند از نهادههای دامی دولتی استفاده کنند.
وی در پایان گفت: نهاده های دامی از طریق اداره کل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی مازندران تامین و توسط ۸ تعاونی و کارگزاری های مربوطه با نظارت مستمر کارشناسان بهبود تولیدات دامی این مدیریت بین دامداران بابلی توزیع شد.
دیدگاهتان را بنویسید