وی تصریح کرد: در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری و برای کاهش وابستگی به واردات روغن خوراکی و کنجاله سویا در سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین، امسال ۱۱۰ هکتار اراضی جویبار به کشت محصول سویا بهاره و تابستانه اختصاص یافت که تاکنون سطح سبز این شهرستان ۸۵ هکتار است.
سعیدی افزود: تاکنون ۷ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم انواع کود شامل اوره، فسفات و پتاس بین سویاکاران جویباری توزیع شد.این مسوول با بیان اینکه ۶ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم بذر سویا در ارقام ساری، کتول، تپور، کاسپین و آرین بین کشاورزان منطقه توزیع شد، اضافه کرد: پیش بینی می شود امسال در صورت مساعد بود شرایط آب و هوایی ۳۰۰ تن محصول سویا در این شهرستان برداشت شود.
وی در پایان به نقش مهم محصول سویا در تناوب و بهبود ساختمان خاک و همچنین تأمین خوراک کارخانههای روغنکشی اشاره کرد و افزود: محصول سویا از نظر ویتامینهای گروه B بسیار غنی بوده و میزان پروتئین آن یک و نیم برابر گوشت است و نقش اساسی در تغذیه انسانی دارد، علاوه بر این کنجاله سویا یک ماده غذایی خوش خوراک و غنی از مواد مغذی با قابلیت هضم بالا بوده که دارای ترکیب عالی از اسیدهای آمینه است و نسبت به سایر کنجالههای روغنی دارای فیبر کمتری بوده و در تغذیه گاوهای شیری نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
دیدگاهتان را بنویسید