باران شمال / صادق صادقی – مسعود احمدی حاجی درباره عملکرد تولید جوجه کارخانه های جوجه کشی، مزارع مرغ مادر و جوجه ریزی مرغ گوشتی و تولید گوشت مرغ به ویژه سویه ملی آرین، اظهار کرد: دی ماه امسال ۴۶ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۹۳۳ قطعه جوجه یکروزه در کارخانه های جوجه کشی استان تولید شد که ۳۰ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۴۴۳ قطعه آن معادل ۶۵.۵ درصد مربوط به مزارع مرغ مادر استان است.
از این تعداد، ۱۱.۵ میلیون قطعه در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه ریزی و مابقی معادل ۶۲.۵ درصد آن به سایر استان ها ارسال شد.وی با بیان اینکه جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی استان دی ماه امسال ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۵ قطعه بود که در ۶۷۱ واحد انجام شد، اضافه کرد: از نظر تعداد واحد رتبه اول را نژاد آرین با ۲۷۵ واحد داشت و نژادهای راس، آپلاس و کاپ به ترتیب در رده های بعدی قرار دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه از لحاظ تعداد جوجه ریزی نیز پس از کاپ، سویه آرین در رتبه دوم قرار دارد، تصریح کرد: تعداد جوجه ریزی آرین بیش از ۳ میلیون قطعه بود که معادل ۲۶.۵ درصد کل جوجه ریزی در این ماه است.
وی در پایان گفت: دی ماه امسال ۲۱ هزار و ۱۱۷ تن گوشت سفید مرغ در استان تولید شد که ۷ هزار تن آن در داخل استان توزیع و مابقی آن حدود ۶۷ درصد به خارج استان به ویژه استان تهران ارسال شد.
دیدگاهتان را بنویسید