سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان خبر داد. باران شمال به نقل از خبرگزاری فارس – مسعود احمدی‌حاجی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ساری از جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۵۵۳ قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران در […]

جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون قطعه‌ای در استان مازندران/تولید ۲۵ هزار تن گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان خبر داد.

باران شمال به نقل از خبرگزاری فارس – مسعود احمدی‌حاجی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ساری از جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۵۵۳ قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران در فروردین ماه امسال خبر داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۴ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۹۷۸ قطعه از جوجه‌ریزی‌های انجام شده فروردین ماه امسال از نژاد آرین، یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۵۴۰ قطعه از نژاد آپلاس، ۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۲۸۰ قطعه از نژاد راس و یک  میلیون و ۸ هزار و ۳۵۵ قطعه از نژاد کاب بود.

وی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه‌کشی استان را ۴۱ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۸۹۰ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۲۶ میلیون و ۹۶۲ هزار و ۹۵ قطعه، جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی را ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۵۵۳ قطعه و جوجه‌ریزی مزارع مرغ مادر گوشتی استان را ۳۱۸ هزار و ۳۸۷ قطعه اعلام کرد.

احمدی‌حاجی گفت: پیش‌بینی می‌شود با این تعداد جوجه‌ریزی، ۲۵ هزار و ۱۷۶ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *