باران شمال / فرشته عالی – محمد هادیزاده با بیان اینکه سال گذشته ۱۶۵ تن قارچ دکمه ای در شهرستان محمودآباد تولید شد، گفت: سطح پرورش قارچ خوراکی این شهرستان ۶ هزار و ۷۰۰ مترمربع با ۱۵ بهره بردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره باینکه سال گذشته ۱۲ کارگاه آموزشی و دوره مهارتی به صورت حضوری و مجازی با حضور ۴۰۵ بهرهبردار در این شهرستان برگزار شد، افزود: ۱۸۹ پیام ترویجی در فضای مجازی توسط مراکز سه گانه این شهرستان ارسال شد.
این مسوول با بیان اینکه قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت قرار گیرد، افزود: قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.
وی با اشاره به اینکه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، گفت: مصرف کنندگان، قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی های بهداشتی تهیه کنند.
دیدگاهتان را بنویسید