مدیر جهاد کشاورزی سوادکوهشمالی از آغاز برداشت جو دانهای در ۱۲۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان خبر داد. باران شمال / فرشته عالی – علی نورینژاد با اشاره به آغاز برداشت جو دانهای در اراضی زراعی شهرستان سوادکوه شمالی، گفت: اولین برداشت جو دانه ای در ۴ هزار مترمربع اراضی زراعی روستای چاکسر این […]
باران شمال / فرشته عالی – علی نورینژاد با اشاره به آغاز برداشت جو دانهای در اراضی زراعی شهرستان سوادکوه شمالی، گفت: اولین برداشت جو دانه ای در ۴ هزار مترمربع اراضی زراعی روستای چاکسر این شهرستان انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوهشمالی به اهمیت زراعتهای پاییزه در سطوح قابل کشت و شالیزارها در تولید محصولات زراعی اشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود عملکرد جو دانه ای این شهرستان در هر هکتار ۲ هزار و ۵۰۰ کیلو گرم باشد.
نورینژاد ادامه داد: در فصل زراعی جاری ۱۲۰ هکتار مزارع این شهرستان جو کشت شد که با توجه به دامدار بودن تعدادی از کشاورزان و مصرف جو برای دامهایشان، ۶۰ هکتار از این مزارع بهصورت علوفهای و مابقی با افزایش ۴ برابری نسبت به سال قبل در سطح ۶۱ هکتار به برداشت دانه اختصاص یافت.
این مسوول بیان کرد: جو هنگامی که رطوبت دانه بین ۳۰ تا ۴۰ درصد باشد، قابل برداشت است و در این شرایط، دانهها چاقتر و بهتر بوده و باید پیش از انبار کردن کیسههای محصول به روش مصنوعی دانه ها را خشک تا از گرم شدن و فساد بعدی آن جلوگیری به عمل آید.
وی گفت: جو به عنوان یکی از سازگارترین غلات که در شرایط آب و هوایی مساعد در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد، و همچنین در خاکهایی که PH آنها بین ۷ تا ۸ باشد قابل کشت بوده و نسبت به گندم در برابر خشکی مقاومتر است، بنابراین در آب و هوایی که آب سبب محدود کردن تولید غلات میشود، جو میتواند محصول مقرون به صرفهای را تولید کند.
دیدگاهتان را بنویسید