سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال: به نقل از کرانه، اهمیت زنجیره سفر اگر به درستی اعمال و اجرا شود در امر توسعه گردشگری بسیار موثر خواهد بود چرا که این زنجیره می تواند طیف وسیعی از خدمات را به مسافران و گردشگران اعطا نماید. زنجیره ای که هدف از تشکیل آن ایجاد بسترهای مناسب و تجربه سفری لذت […]

تحول گردشگری مازندران نزدیک است/ زنجیره سفر طرحی برای سفری لذت بخش و بی نقص

باران شمال: به نقل از کرانه، اهمیت زنجیره سفر اگر به درستی اعمال و اجرا شود در امر توسعه گردشگری بسیار موثر خواهد بود چرا که این زنجیره می تواند طیف وسیعی از خدمات را به مسافران و گردشگران اعطا نماید.

زنجیره ای که هدف از تشکیل آن ایجاد بسترهای مناسب و تجربه سفری لذت بخش و بی نقص است و عناصر فعالیت های حمایتی آن، مواردی چون برنامه ریزی و زیر ساخت های مقصد، آموزش و توسعه مهارت ها، فناوری و توسعه سیستم ها، و صنایع مرتبط و خرید محصولات محلی می باشد.

کارشناسان و صاحب نظران این حوزه، فعالیت های اصلی در زنجیره ارزش سفر را خدماتی مثل توسعه محصول، بسته بندی مقصد و محصول، پیشبرد، توزیع و فروش و تدارکات درون مرزی و برون مرزی می دانند

بنابراین رونمایی از آن با توجه به شرایط کشور ما  که از وجود سازمان مدیریت مقصد در مقاصد گردشگری ایران محروم است و نبود آن، حلقه ای مفقوده در توسعه صنعت گردشگری محسوب می شود، می تواند صنعت گردشگری مازندران را متحول سازد.

به تازگی صادق برزگر مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو از رونمایی زنجیره سفر مازندران خبر داد.

وی افزود: ظرفیت‌های مازندران در قالب دو غرفه ۲۵ و ۳۵ متری با محتوای زنجیره ارزش راهبردی توسعه استان در بخش‌های مختلف کشاورزی، دامپروری، باغداری، تولید ماهی خاویاری، صنعت و ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی ارائه و در واقع از زنجیره سفر مازندران رونمایی شد.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه معرفی ظرفیت‌های گردشگری مازندران و اطلاع‌رسانی اقدامات صورت گرفته در راستای جذب گردشگران به استان همواره در دستور کار مدیران استان قرار دارد؛ افزود: ارائه مجموعه تقریبا کاملی از کالا و خدمات در غرفه مازندران ویترینی از ظرفیت‌ها و داشته‌های استان است که می‌تواند در توسعه صنعت بزرگتری با عنوان گردشگری موثر باشد.

او یادآور شد: عرضه توانمندی‌های صادراتی کشور از جمله محصولات دانش‌بنیان، تجهیزات پزشکی، لوازم خانگی، صنعت، مواد غذایی، پتروشیمی، ساختمان، خدمات فنی و مهندسی در کنار صنعت گردشگری یکی از اقدامات موثر برای معرفی گردشگری کشور در قالب یک صنعت و همچنین ارتباط گردشگری به عنوان یک صنعت فرابخشی با دیگر فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور محسوب می‌شود.

برزگر با تاکید بر این مطلب که چنین رویدادهایی می‌تواند در توسعه گردشگری که نیازمند تعامل تمامی بخش‌های کشور است، موثر باشد؛ تصریح کرد: توسعه بخش‌های اصلی صنعت گردشگری نظیر حمل و نقل، صنایع‌دستی و سوغات و غذا در گروه رشد زیرساخت‌ها، تکنولوژی، قوانین و مقررات و هنجارهای اجتماعی به عنوان پشتیبان این صنعت، امکان‌پذیراست.

غرفه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در سالن ۴۱ محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران که از ۱۷ اردیبهشت افتتاح شده لغایت بیستم همین ماه در پنجمین رویداد نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران یا اکسپو ۲۰۲۳  میزبان علاقه‌مندان و مخاطبان این حوزه خواهد بود.

به گزارش کرانه شمال، امیدواریم با طراحی و اجرای برنامه های صحیح و جامع، شاهد رونق گردشگری استان و افزایش سرانه درآمدی استان در این حوزه باشیم.

مازندران ظرفیت های فراوانی در حوزه گردشگری دارد و وظیفه مهم و اصلی متولیان این حوزه، به فعلیت رساندن آن ظرفیت ها با ایجاد امکانات و آموزش و فراهم نمودن زیرساخت هاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *