سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از برپایی ۵۰ بازارچه موقت صنایع‌دستی در طول سال جاری در مازندران، خبر داد. باران شمال / فرشته عالی – حسین ایزدی عصر یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در نشست تخصصی رشته سفال و سرامیک در سالن اجتماعات اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران ضمن خیرمقدم به هنرمندان […]

برپایی ۵۰ بازارچه موقت صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۲

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از برپایی ۵۰ بازارچه موقت صنایع‌دستی در طول سال جاری در مازندران، خبر داد.

باران شمال / فرشته عالی – حسین ایزدی عصر یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در نشست تخصصی رشته سفال و سرامیک در سالن اجتماعات اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران ضمن خیرمقدم به هنرمندان صنایع.دستی و همکاران وزارت متبوع در نشست تخصصی برندسازی و تجاری‌سازی، اظهار کرد: این نشست‌ها در راستای تحقق اهداف هنرمندان صنایع‌دستی برگزار می‌شود.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به سیاست وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تصریح کرد: باید محصولات هر استان با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها به عنوان یک محصول شاخص معرفی شود.

او با بیان اینکه در سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ در خصوص زنجیره ارزش صنایع‌دستی فرایندی تعریف شده است، گفت: با ارائه مواد اولیه به صنعت‌گران، تولید و بازار فروش می‌تواند در درآمدزایی و اقتصاد تاثیر بسیار تاثیرگذار باشد.

ایزدی با اعلام اینکه برگزاری ۶ نشست تخصصی صنایع‌دستی در سال جاری در دستور کار قرار دارد، افزود: نشست‌های تخصصی باید خروجی خوبی برای احصای چالش‌ها و آسیب‌های پیش روی هنرمندان داشته باشد.

او ادامه داد: در بررسی زنجیره ارزش سفال، مازندران یکی از استان‌های شاخص معرفی و استان همدان به عنوان استان معین انتخاب شد. ایزدی در خصوص صادرات سفال مازندران،خاطرنشان کرد: حضور هنرمندان سفال در نمایشگاه‌های خارجی موجب شد کشورهای کانادا، ترکیه و عراق سفال‌های این استان را بپسندند.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در خصوص صادرات سفال ادامه داد: با توجه به یکسری مشکلات در گمرک استان، ۲۲۰۰ میلیون دلار محصولات سفال از استان‌های دیگر صادر شد.

معاون صنایع‌دستی مازندران از برپایی ۵۰ بازارچه موقت صنایع‌دستی در طول سال و یکسری فروشگاه‌ها در پایانه‌ها و فرودگاه‌های استان اشاره کرد.ایزدی همچنین از اختصاص ۱۳.۵ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به ۷۷ صنعتگر صنایع‌دستی تسهیلات خبر داد و افزود: ۱۲ هزار صنعتگر در استان شناسایی شده است.

او در پاسخ به مشکلات بیمه‌ای، بازار فروش و‌ تهیه مواد اولیه هنرمندان صنایع‌دستی،گفت: باید برای رفع این مشکل در استان پیگیر و برنامه‌ریزی شود.

اتحادیه یا انجمن سفال در مازندران راه‌اندازی می‌شود

کارشناس واحد حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه در کشور تعامل بین صنعتگران و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی وجود ندارد، اظهار کرد: باید این تعامل برنامه‌ریزی و در دستور کار قرار گیرد.

مقصودی در خصوص تهیه مواد اولیه، تصریح کرد: باید برای کسب و کار صنعتگران و تهیه مواد اولیه برنامه‌ریزی شود.او ادامه داد: تمامی صنعتگران سفال در تهیه مواد اولیه و فروش محصولات خود با مشکل مواجه هستند.

کارشناس واحد حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص ارسال تفاهم نامه به استان‌ها، خاطرنشان کرد: در راستای کسب و کار این تفاهمنامه به استان‌ها ارسال شد.

او بیان کرد: پژوهش و مطالعات سفال و سرامیک برای رسیدن به درجه کیفی محصولات انجام شد. مقصودی به راه‌اندازی اتحادیه، صنف و انجمن سفال در مازندران اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی این اتحادیه صنعتگران می‌توانند مواد مورد نیاز خود را تهیه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *