دوشنبه / ۹ تیر / ۱۴۰۴ Monday / 30 June / 2025
×

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: طی اردیبهشت ماه امسال جوجه‌ریزی ۱۲ میلیون و ۴۴۰هزار قطعه مرغ صورت گرفته است که با این میزان حدود ۲۳هزار تن استحصال گوشت خواهیم داشت. باران شمال به نقل از خبرگزاری فارس از مازندران، مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، اظهار کرد: مشکلی […]

جوجه‌ریزی ۱۲ میلیون قطعه مرغ طی اردیبهشت در استان مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: طی اردیبهشت ماه امسال جوجه‌ریزی ۱۲ میلیون و ۴۴۰هزار قطعه مرغ صورت گرفته است که با این میزان حدود ۲۳هزار تن استحصال گوشت خواهیم داشت.

باران شمال به نقل از خبرگزاری فارس از مازندران، مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، اظهار کرد: مشکلی در بحث تامین مرغ وجود ندارد.

وی با بیان اینکه مازندران تامین مرغ تهران را برعهده دارد، افزود: روزانه  ۲۰۰ تن به تهران و ۲۵۰ تا ۳۵۰ تن در بازار استان توزیع می‌شود. معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون و ۶۷۰هزار قطعه‌ای در فروردین ماه امسال، اضافه کرد: در اردیبهشت ماه هم میزان جوجه‌ریزی ۱۲ میلیون و ۴۴۰هزار قطعه بوده که با این میزان تولید حدود ۲۳هزار تن استحصال گوشت خواهیم داشت.

احمدی حاجی با اعلام اینکه با این حجم از جوجه‌ریزی بازار گوشت آینده مرغ مشگلی نخواهد داشت، یادآور شد:  قیمت مصوب مرغ  ۷۳هزار تومان اعلام شد که با توجه به بحث هزینه‌ها قیمت معقولی هم برای تولیدکنندگان و هم برای مصرف‌کنندگان است.

وی با اشاره به اینکه در بحث تامین نهاده‌ها هم قول داده شد قیمت‌ها تا ۶ ماهه نخست افزایش پیدا نکند، تصریح کرد: این مهم خیال‌ تولیدکنندگان را راحت می‌کند و تضمینی برای تولید خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران درباره نگرانی از قیمت جوجه ۲۷هزار تومانی، بیان کرد: در این زمینه هم بحث توزیع جوجه با قیمت مصوب و هم بحث تخم‌مرغ نطفه‌دار در دستور کار قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *