سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال: استاد رضی رفاه کار متولد ۱۳۵۶ از مدیران جوان و نخبه مرکز مازندران محسوب می شود که سابقه ۳ دهه خدمت و فعالیت خالصانه و مشفقانه را به عنوان خلبان عملیاتی کشور در کارنامه خود دارد. از مهمترین افتخارات رضی رفاه کار می توان به مواردی چون دریافت بیش از ۷۰ مورد تشویق […]

گردشگری مازندران نیازمند نگاه پدرانه است / خروج از مدیریت سنتی و حاکمیت نگاه نوین

باران شمال: استاد رضی رفاه کار متولد ۱۳۵۶ از مدیران جوان و نخبه مرکز مازندران محسوب می شود که سابقه ۳ دهه خدمت و فعالیت خالصانه و مشفقانه را به عنوان خلبان عملیاتی کشور در کارنامه خود دارد.

از مهمترین افتخارات رضی رفاه کار می توان به مواردی چون دریافت بیش از ۷۰ مورد تشویق و لوح تقدیر در راستاهای فرماندهی ،آموزشی. اجرایی و ارتقای توان رزمی در امورات اجرایی و آموزشی و ارتقای خلبانان جوان می توان اشاره نمود.

وی همچنین افتخار جانبازی را دارد و در سال ۱۳۹۵ حین آموزش خلبانی به خلبانان جوان در منطقه نجف آباد اصفهان به علت سانحه بالگرد به درجه رفیع جانبازی با ۳۵ درصد مفتخر گردید.

استاد رضی رفاه کار در ادامه گفت وگوی اختصاصی با کرانه شمال پیرامون رشد اقتصادی، توسعه گردشگری و راهکارهای آن اظهار کرد: باید جهت کوچک نمودن فعالیت های دولتی به سمت کاهش حجم تصدی گری و مالکیت دولتی برویم. ما در قبال استفاده از بخش خصوصی کارهای بسیاری برای انجام داریم. وقتی که روال کارها، توجه به بخش خصوصی باشد قاعدتا در تولید و صنعت، رقابت، نوآوری و خلاقیت خواهیم داشت که باعث می شود چرخه صنعت و تولید با روند تصاعدی و صعودی رشد کند و مردم هم از این اقتصاد بهره کافی و کامل ببرند.

وی با بیان اینکه برای تقویت حضور بخش خصوصی نیاز به پیش نیازی به نام ارائه برنامه های حمایتی و نقشه راه برای ایجاد فضای رقابتی سالم، شفاف و رقابت آزاد داریم، گفت: بخش خصوصی نیز باید این اعتماد و اعتقاد را داشته باشد که در تمام قسمت ها می تواند آورده خود را داشته باشد و به رشد اقتصادی استان کمک کند. و این میسر نمیشود مگر بسترسازی امن برای حضور بخش خصوصی و اعتماد متقابل برای سرمایه گزاری

این استاد خلبان تصریح کرد: مسلما یکی از اتاق هایی که در این بستر می تواند کمک کند اتاق بازرگانی استان است که نیاز به تقویت دارد. اتاق بازرگانی یکی از معتبرترین نهادهای بین المللی بخش خصوصی است و ورود و فعالیت و اظهارات این اطاق در این حوزه می تواند موثر باشد.

رضی رفاه کار ادامه داد: یکی دیگر از راهکارها که منجر به رشد اقتصادی و اشتغالزایی پایدار می شود تقویت بستر سرمایه گذاری مشترک بین شرکای ایرانی و خارجی است که باید به شکل جدی تری پای  کشورها ی منطقه را برای سرمایه گذاری و ورود ارز به کشور  و استان خود باز کنیم.

وی با اشاره به ضرورت تغییر رویکرد فکری و تفکر سرمایه گزاران در بخش تولید گفت :متولیان با اعزام تولیدکنندگان، صادرکنندگان و صنعت گران به کشورهای دیگر و  حضور در نمایشگاه های معتبر جهانی، می توانند به نحو شایسته تری از این پتانسیل خارجی استفاده کنند و با تقویت هلدینگ های صادراتی و صنایع تبدیلی، خود را در حوزه صادرات و اصول آن به سطح بازارهای جهانی برسانند چرا که یکی از ضعف های استان ما در حوزه بسته بندی و صادرات محصولات است که برای جلب و جذب مشتری بسیار جذابیت دارد. همچنین می توانیم با دانشگاه ها و ارائه کلاس های آموزشی  لازم در عرصه شناسایی بازارهای خارجی و تحلیل و تحقیق لازم، از این پتانسیل مهم استفاده های بهتری ببریم تا سهمی در آسیا، اوراسیا و کشورهای منطقه و جهان از صنعت صادرات داشته باشیم.

این استاد خلبان به اهمیت سرمایه گذاری در حوزه زیرساختی تاکید کرد و گفت: شناسایی، رصد و توانمند سازی نیروی کار نیز اهیمت فراوانی دارد و مسلما با حضور نفرات متخصص و آموزش دیده و حضور نخبگان مسیر اقتصادی و بزرگان صنعت گردشگری، شاهد تحقق آن خواهیم بود.

استاد رضی رفاه کار در ادامه اظهارات خود به صنعت گردشگری پرداخت و آن را مبحثی مهم در استان برشمرد که نیازمند نگاه پدرانه است.

وی افزود: اصل مهم این است که صنعت گردشگری در مازندران مغفول مانده و ما باید این کودک نوپا و نوزاد را در مسیر خود حرکت دهیم و به تکاپو بیندازیم.

این استاد خلبان با اشاره به راهکارهای توسعه گردشگری استان بیان کرد: یکی از راهکارهای مهم، توسعه گردشگری روستایی و بومگردی است که بنده به آن توجه ویژه دارم. حتما باید از این بستردر روستاهای مناطق مختلف استان به ویژه ساری و میاندورود استفاده کنیم. توجه به این مهم می تواند در راستای افزایش حضور گردشگران داخلی و خارجی بهترین گزینه در روستاها باشد.

رضی  رفاه کار، تاکید کرد: نیاز است صنعت بومگردی روستایی، مانند تولید کارخانجات تولیدات کوچک در سطح کشور و استان به یک کارخانه بزرگ تبدیل شود تا سرپنجه های بزرگ گردشگری را حرکت دهد.

وی راهکار دیگر را استفاده از بالگرد و فضای آسمان استان در جهت توسعه گردشگری برشمرد و افزود: ما در این قضیه هنوز نوزاد هستیم و راه دشواری در پیش داریم ما در بحث ایجاد تعاریف هوایی و ایجاد اشتغال و استفاده از کارکردهای نوین اقتصادی برای آب بندان ها، هنوز کار خاصی انجام ندادیم.

این استاد خلبان تصریح کرد: برای استفاده از صنعت هوانوردی در سطح استان مسلما نخبگان و خبرگان بسیاری داریم و دو ضلع مثلث آماده است اما در ضلع سوم که همان مدیران جهادی، نترس و سازنده هستند، مشکل داریم و نیاز است مدیران ما آگاه به صنعت هوانوردی و پهپادی شوند.

استاد رفاه کار ادامه داد: مدیران ما اگر از آن حالت سنتی خود خارج شوند، می توانیم در بحث صنعت گردشگری گام های موثرتری برداریم و بستر را برای فعالیت سرمایه گذاران داخلی و خارجی آماده کنیم و وقتی که فضا برای استفاده و بهره برداری مناسب باشد صنعت گردشگری توسعه می یابد.

وی تاکید کرد: استفاده از صد ها آب بندان و رودخانه ی استان، یک فضای بسیار خوب و مطبوعی برای هواپیماهای کوچک و فوق سبک است که قابل نشستن بر روی آب هستند که البته این موارد زمانی محقق می شود که شاهد حضور و ورود جهادی مدیران و حمکرانان استانی باشیم و می طلبد که برای کسب و کارهای هوایی و دریایی استان باز تعریف صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *