سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال – مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش وپرورش به منظور بررسی روند برگزاری آزمون و اطمینان از رعایت مقررات بهداشتی ازحوزه‌های برگزاری آزمون پایه دوازدهم برخی از مدارس چالوس و حوزه تصحیح این مدارس بازدید کرد.محمدرضا رزاقی در چهارمین روز از خردادماه ۱۴۰۰ در حاشیه بازدید از حوزه های برگزاری امتحانات […]

بازدید مدیرکل امور شاهد وایثارگران وزارت آموزش وپرورش از حوزه های برگزاری آزمون امتحانات نهایی چالوس

باران شمال – مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش وپرورش به منظور بررسی روند برگزاری آزمون و اطمینان از رعایت مقررات بهداشتی ازحوزه‌های برگزاری آزمون پایه دوازدهم برخی از مدارس چالوس و حوزه تصحیح این مدارس بازدید کرد.محمدرضا رزاقی در چهارمین روز از خردادماه ۱۴۰۰ در حاشیه بازدید از حوزه های برگزاری امتحانات نهایی دوازدهم  در برخی از مدارس شهرستان چالوس درحالیکه نجمه گلستانی‌فر رئیس اداره امور شاهد آموزش و پرورش مازندران، مهدی سام دلیری مدیر آموزش وپرورش چالوس و برخی از همکاران ستادی او را همراهی می کردند،

 

بازدید مدیرکل امور شاهد وایثارگران وزارت آموزش وپرورش از حوزه های برگزاری آزمون امتحانات نهایی چالوس

بازدید مدیرکل امور شاهد وایثارگران وزارت آموزش وپرورش از حوزه های برگزاری آزمون امتحانات نهایی چالوس

باران شمال به قلم فرشته عالی -اظهار کرد:مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش «دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در حوزه‌ها و کانون‌های برگزاری امتحانات» را به ادارات کل آموزش ‌و پرورش استان‌ها ابلاغ کرده است که این پروتکل باهدف ایجاد محیطی ایمن برای پیشگیری از سرایت ویروس کرونا بر پایۀ اصل فاصله‌گذاری اجتماعی، با تأکید بر اقدامات هوشمند و شیوه نامه بهداشتی بازگشایی مدارس در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی، تنظیم و تصویب ‌شده است.

مدیر کل امور شاهد وایثارگران وزارت آموزش وپرورش افزود: برگزاری ایمن امتحان‌های حضوری شامل امتحانات نهایی، المپیادهای علمی، امتحان ورودی مدارس استعداد درخشان و هر گونه امتحانی که نیاز به تجمع دانش‌آموزان، معلمان و کارکنان در مدت کوتاهی در مدارس یا محل‌های پیش‌بینی‌شده دارد، شامل می‌شود.
محمد رضا رزاقی گفت: با صحبت‌هایی که با برخی از  دانش‌آموزان و اولیا  در حوزه‌های امتحانی  داشتم الحمدلله رضایت خانواده‌ها و دانش‌آموزان حاصل شده و ذهنیت خوبی نسبت به وضعیت برگزاری آزمون‌های حضوری و برخورد همکاران، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و … دارند.

وی در ادامه در خصوص سطح سؤالات اظهار داشت: تناسب سختی و دشواری سؤالات نسبت به سال گذشته در وضعیت بهتری قرار دارد و عموم دروس با رعایت ۷۰ درصد کتاب انجام شده است.‍ مدیر کل امورشاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش خدمت در مدارس شاهد را بسیار ارزشمند خواند و تصریح کرد: این مدارس به عنوان نماد فرهنگ ایثار و شهادت برای همیشه ماندگار خواهند بود .وی با اشاره به تاریخچه مدارس شاهد در آموزش و پرورش اظهار کرد: خواستگاه مجموعه شاهد در آموزش و پرورش براساس اهداف و اصولی است که می‌تواند جهت گیری فعالیت‌ها را مشخص کند.

رزاقی عنوان کرد: دوره‌های آموزشی که برای مدیران مدارس برگزار شد و نظرات آنان در مورد برنامه‌های مختلف جمع‌بندی گردید که بر اساس آن نقشه راه را تدوین کرده‌ایم که به استان‌ها ابلاغ گردیده است.
وی  افزود: در این نقشه تدوین شده  قصد نهایی ما این است که مدارس شاهد دارای انسجام باشند ولی از لحاظ محتوا مدارس متناسب با موقعیت و شرایط جغرافیایی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی منطقه خود عمل نمایند.
این مقام مسئول وزارتی با اشاره به آخرین اساسنامه مدارس شاهد تصریح کرد : استانداردسازی مدارس شاهد از الزامات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و باید از دید مسئولیت اجتماعی به آن پرداخت . مدارس شاهد نماد تعلیم و تربیت منبعث از فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت است و تمامی رزمندگان اعم از کسانی که به فیض شهادت نائل آمدند و یا آزادگان و جانبازان و سایر رزمندگان یک نگاه داشتند و آن عبودیت خداوند از طریق خدمت به مردم است و این همان مسئولیت اجتماعی است .

وی  ماموریت اداره کل شاهد را در ۳ بخش عنوان کرد و گفت: بخش اول ماموریت ما رسیدگی به امر تحصیلی فرزندان شاهد و ایثارگران که محل تجلی آن مدارس شاهد است و طرح پراکنده مورد بررسی قرار می گیرد.
رزاقی ماموریت دوم مدارس شاهد را بحث ترویج فرهنگ ایثار، جهاد، مقاومت، شهادت خواند و افزود: ماموریت سوم ما حمایت از همکاران ایثارگر در آموزش و پرورش است.

وی درباره تعادل و تناسب مدارس شاهد گفت: در مدارس شاهد مجموعه فعالیت‌هایی صورت می‌گیرد اما قرار نیست شبیه به مدارس سمپاد دیده شوند و یا شبیه مدارس عادی باشند. در این مدارس باید تناسب فعالیت وجود داشته باشد و ورود آنها به جامعه ورود موفقی باشد.رزاقی در پایان  بر کیفی سازی محتوای فعالیت ها و برنامه های مدارس شاهد تاکید کرد و گفت: مدیران، معلمان و دانش آموزان باید از فعالیت های که در مدارس شاهد انجام می دهند احساس لذت کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *