سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال – ترکیب عطر و طعم غذای مازندرانی ها در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت توانست رضایت داوران را به دست آورد  و مدال طلا را از آن خود کند. شرکت‌کنندگان استان‌های مازندران در میان برگزیدگان نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت که در رشته‌های آشپزی با حضور ۱۷استان برگزار شد، به عنوان نفر نخست […]

ترکیب عطر و طعم غذای مازندرانی‌ مدال طلا را کسب کرد

باران شمال – ترکیب عطر و طعم غذای مازندرانی ها در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت توانست رضایت داوران را به دست آورد  و مدال طلا را از آن خود کند. شرکت‌کنندگان استان‌های مازندران در میان برگزیدگان نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت که در رشته‌های آشپزی با حضور ۱۷استان برگزار شد، به عنوان نفر نخست و برگزیده معرفی شدند. تمامی شرکت کنندگان در مسابقات ملی مهارت دررشته آشپزی ۵مرحله طبخ غذا را پشت سر گذاشتند که « علی عابدین پور»با کسب رتبه نخست مدال طلای مسابقات و«ضحی یوسفی»شایسته تقدیر شدند.

 

 

ترکیب عطر و طعم غذای مازندرانی‌ مدال طلا را کسب کرد

 

باران شمال به قلم فرشته عالی – براساس این گزارش « آرمان نصیرزاده» از استان فارس نیز مدال طلا و «شکیب حسینی» از استان گیلان مدال برنز مسابقات را کسب کردند. لازم به ذکر است ؛ «زهرا قهوه چی» از استان بوشهر، «سید زینو حسینی» از استان کردستان،«مهلا کاظم زاده» از از سمنان،«ضحی یوسفی» از مازندران،«بهار آذرخش»،«محمدغفاری» از استان تهران به ترتیب شایسته تقدیر شدند.

لازم به ذکر است: مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی از روز ۲۲مهرماه سال جاری آغاز و در روز ۲۴مهرماه پایان یافت و مسابقات ملی مهارت در رشته قنادی از روز ۲۸آغاز می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *