باران شمال / فرشته عالی – سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در شورای کشاورزی بخش دودانگه ساری گفت: توسعه فنی و زیربنایی در بخش کشاورزی موجب اقتصادی تر شدن تولیدات کشاورزی می شود. حسن عنایتی در بازدید از کارگاه گلابگیری شرکت تعاونی گلمحمدی کاران روستای دادوکلا دهستان بنافت و کارگاه گلابگیری صنعتی داخل بافت روستای […]
باران شمال / فرشته عالی – سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در شورای کشاورزی بخش دودانگه ساری گفت: توسعه فنی و زیربنایی در بخش کشاورزی موجب اقتصادی تر شدن تولیدات کشاورزی می شود.
حسن عنایتی در بازدید از کارگاه گلابگیری شرکت تعاونی گلمحمدی کاران روستای دادوکلا دهستان بنافت و کارگاه گلابگیری صنعتی داخل بافت روستای کلیج کلا بخش دودانگه ساری، گفت: احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی موجب توسعه اشتغال و اقتصاد روستاها شده و از مهاجرت به شهر می کاهد.
وی افزود: صادرات محصولات کشاورزی به سایر استانها و خارج از کشور سبب اقتصادی تر شدن آن و تشویق بهره برداران می شود. عنایتی در ادامه از طرح ۴۵ هکتاری تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری حومه فریم شهر، مجتمع کشت و صنعت پرا و باغ ۴۴ هکتاری سیب، گلابی، شابلون و تمشک و شرکت توزیع نهادههای دامی فریم شهر، طرح تجهیز و نوسازی ۵۰ هکتاری روستای ورمزآباد بخش دودانگه ساری بازدید کرد.
همچنین سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شورای کشاورزی بخش کشاورزی دودانگه که با حضور بخشدار، مسوولین منطقه و معاونین و مدیران سازمان برای جمعبندی طرحهای کشاورزی بخش دودانگه ساری برگزار شد، گفت: توسعه فنی و زیربنایی در بخش کشاورزی موجب اقتصادی تر شدن تولیدات کشاورزی می شود.
وی احداث سکوی جمع آوری شیر، مشارکت در برگزاری جشنواره گل محمدی، توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی، بهبود زیرساختهای منطقه، توسعه اصولی باغ در اراضی شیبدار و تامین آب کشاورزی را از مسائل مهمی دانست که باید در این بخش پیگیری تا موجب رونق بخشیدن به تولیدات و اقتصاد کشاورزی منطقه شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزی را باید توسعه داده و زیرساخت های بخش کشاورزی شامل منابع آب، تجهیز و نوسازی و صنایع تبدیلی و تکمیلی را ارتقا دهیم، گفت: باغاتی که در منطقه بالادست احداث شدند باید مدرن تر، فنی تر و اصولی تر شوند تا بهره وری افزایش یابد.
عنایتی با بیان اینکه احداث باغ گل محمدی از مزیت بالایی برخوردار بوده و باید اقتصاد محور باشد تا شاهد کیفیت بیشتر محصول تولیدی باشیم، تصریح کرد: شرکت های تعاونی در حوزه گلابگیری باید توانمند شوند و با اخذ برند در مسیر صادرات گلاب گام بردارند.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان منطقه بالادست باید اصول فنی را در مزارع گندم و کلزا رعایت کنند، گفت: تامین آب موضوع جدی در این مناطق است و امور آب باید در این حوزه جدی تر ورود پیدا کند.
دیدگاهتان را بنویسید