سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

جانعلی پور از درخشش کتابخانه شهید عشقعلی آقاجانی روستای مرزون‌آباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل در هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب خبر داد و گفت:این کتابخانه با اعتباری بالغ بر۱۰۰میلیون تومان تجهیز می شود. باران شمال به نقل از خبرگزاری شبستان ، اسماعیل جانعلی پور، امروز( ۸آبان) در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره […]

۱۰۰ میلیون تومان اعتبار جهت تجهیز کتابخانه روستای درویش خیل بابل اختصاص یافت
جانعلی پور از درخشش کتابخانه شهید عشقعلی آقاجانی روستای مرزون‌آباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل در هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب خبر داد و گفت:این کتابخانه با اعتباری بالغ بر۱۰۰میلیون تومان تجهیز می شود.

باران شمال به نقل از خبرگزاری شبستان ، اسماعیل جانعلی پور، امروز( ۸آبان) در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب و تجلیل از روستاهای دوستدار کتاب در روستای مرزون‌آباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل با بیان اینکه اقدامات این روستا در حوزه کتاب و کتابخوانی ارزشمند و درخورتحسین است، اظهار کرد: امروز در هزار روستا کتابخانه عمومی روستایی داریم. در بیش از انقلاب این تعداد شاید به تعداد انگشتان یک یا دست نمی رسید.

مدیرکل مجامع تشکل ها و فعالیت های فرهنگی به عضویت چند صد هزار کودک و نوجوان در کتابخانه های عمومی نیز ظرفیت عظیمی برای تقویت حوزه فرهنگی کشور محسوب می شود،‌گفت:‌ امید است این روستا که عنوان روستای دوستدار کتاب را دارد در سایر فعالیت های کتابخوانی نیز بدرخشد.

وی با بیان اینکه هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب با هدف پشتیبانی از برنامه ها، فعالیت ها، اقدامات انجام شده و طرح های ابتکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی در راستای تقویت هویت ایرانی اسلامی، امیدبخشی توسعه کسب و کارهای فرهنگی و هنری محلی و بومی و محرومیت زدایی با محوریت فرهنگ در میان روستاییان و عشایر سراسر کشور برگزار شده است، اظهار کرد:  ۲۸۵روستا از استان های سراسر کشور به هشتمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب مدارک لازم را ارسال نموده اند که از مجموع آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره پس از بررسی و انجام مرحله غربالگری تعداد ۵۰ روستا به مرحله داوری نهایی راه یافته اند.

جانعلی پور گفت: پس از انجام مرحله نهایی داوری تعداد ۹ روستای برگزیده و یک روستا به عنوان روستای استمرار معرفی شد.وی از درخشش ۲ روستای مرزون‌آباد درویش خیل بخش مرکزی شهرستان بابل و روستای عرب محله بخش رودبی جنوبی شهرستان ساری خبر داد و یادآورشد:یکصد میلیون تومان برای تجهیز کتابخانه روستای درویش خیل اعتبار درنظر گرفته شده است.

جانعلی پور بیان کرد: پس از مازندران نیز استان‌های دیگر مثل سه روستا در همدان، خوزستان و آذربایجان غربی در نوبت برگزاری مراسم اختتامیه هستند.

نوشته های مشابه
سرزمین مهارت و شکوفایی: سمفونی قطب‌های اقتصادی در مازندران
در یادداشتی اختصاصی از باران شمال می خوانید؛

سرزمین مهارت و شکوفایی: سمفونی قطب‌های اقتصادی در مازندران

بررسی عملکرد دولت پزشکیان در جنگ ۱۲روزه
در یادداشتی اختصاصی از باران شمال می خوانید؛

بررسی عملکرد دولت پزشکیان در جنگ ۱۲روزه

مازندران تقدس دفاع، پناهگاه آرامش؛آقای استاندار خدا قوت
درگزارشی از باران شمال به بهانه عملکرد مدیریت ارشد استان در 12 روز تجاوز به وطن می خوانید؛

مازندران تقدس دفاع، پناهگاه آرامش؛آقای استاندار خدا قوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *