مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سالانه دو هزار و ۹۳۵ تن عسل به ارزش چهار هزار و ۴۰۳ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد. باران شمال / مجتبی شیرازی – محسن علی گل زاده با اشاره به فعالیت یک هزار و ۳۲۹ زنبوردار در شهرستان بابل، گفت: ۲۳۸ هزار و ۵۵۹ کلنی زنبور […]
باران شمال / مجتبی شیرازی – محسن علی گل زاده با اشاره به فعالیت یک هزار و ۳۲۹ زنبوردار در شهرستان بابل، گفت: ۲۳۸ هزار و ۵۵۹ کلنی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: سالانه دو هزار و ۹۳۵ تن عسل مرغوب به ارزش چهار هزار و ۴۰۳ میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم از زنبورداری به عنوان یک شغل و کسب و کار یاد کنیم باید اصول و نکات اولیه و مباحث حرفه ای درخصوص زنبور و زنبورداری را بشناسیم، تصریح کرد: اضافه کردن تکنیکهای مختلف کسب و کار مانند حسابداری و تکنیک های فروش از جمله مواردی هستند که باید به صورت جدی توسط زنبوردار تازه کار مورد توجه قرار گیرند.
این مسوول با اشاره به اینکه عسل از جمله مواد غذایی پرانرژی است که علاوه بر خواص زیادش به عنوان مادهی دارویی، استفاده می شود، گفت: یکی از مهمترین تفاوت های زنبورداری سنتی با زنبورداری مدرن که باعث شده پیچیدگی های جدید و دانش های پیشرفته وارد آن شود این است که در گذشته تنها زنبورداری به هدف فروش عسل طبیعی شکل می گرفت، این در حالی است که در زنبورداری جدید در کنار تولید عسل طبیعی باید به فکر تولید دیگر فراورده های زنبور عسل مثل ژل رویال، بره موم، گرده گل و زهر زنبورعسل بود.
وی به زنبورداران توصیه کرد در کلاس های آموزشی زنبورداری شرکت کرده و با زنبور، تولید فرآورده های زنبور عسل و روش های فروش تمامی فراورده های زنبور آشنا شوند.
دیدگاهتان را بنویسید