سه شنبه / ۱۰ تیر / ۱۴۰۴ Tuesday / 1 July / 2025
×

باران شمال: به نقل از کرانه، سی خرداد تا پنجم تیر هر سال در تقویم کشورمان به هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است. از اینرو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران هفته پر کاری را پشت سر می گذارد. تجدید میثاق با شهدا و غبار روبی مزار آن ها، تشکیل مجمع خیرین […]

دعـوت از «حسیـنی پـور به عنوان استـاندار بـرتـر» در همایش کشوری سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر/ به زودی خانه یاریگران زندگی آمل و تنکابن افتتاح می شود

باران شمال: به نقل از کرانه، سی خرداد تا پنجم تیر هر سال در تقویم کشورمان به هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است. از اینرو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران هفته پر کاری را پشت سر می گذارد.

تجدید میثاق با شهدا و غبار روبی مزار آن ها، تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی در مازندران، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، خانه یاریگران زندگی مازندران، نشست خبری با اهالی رسانه استان، برگزاری همایش بزرگ یاریگران زندگی مازندران، و… بخشی از اقدامات این شورا در این هفته بوده است.

 تجدید میثاق با آرمان های شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر

به گزارش کرانه، علی شیرازی در حاشیه آیین غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدا که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در گلزار شهدای ملا مجدالدین ساری برگزار شد، بیان کرد: جایگاه رفیع شهادت و کسب عنوان جانبازی، مزد خدمت صادقانه تمام آنهایی است که مخلصانه به این نظام خدمت می‌کنند.

وی افزود: جان فشانی حدود ۴ هزار نفر شهید در کشور و ۱۱۶ شهید در مازندران در عرصه مبارزه با اعتیاد مؤید مبارزه و مقابله همه جانبه در برابر غول اعتیاد و مواد مخدر است.

دبیر شورا اظهار داشت: استان مازندران یکی از پهناورترین استان های کشور است که بیشترین هزینه ها را در راه مبارزه و مقابله با مواد مخدر به منظور تامین امنیت و آسایش مردم پرداخته است.

شیرازی، نیروی انتظامی را یکی از مقتدرترین یگان ها در جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: این سازمان با تدبیر، تعقل، تفکر و با بکارگیری نیروهای متخصص و توانمند همواره مقتدرانه در برابر اشرار و قاچاق چیان مواد مخدر مقابله و مبارزه می نماید.

وی گفت: امروز وظیفه داریم از خون شهدا به ویژه شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر که ضامن امنیت و آسایش اجتماعی هستند با اقدامات گسترده فرهنگی و پیشگیری، اطلاع رسانی و آگاه سازی، درمان و حمایت اجتماعی از بهبود یافتگان، پاسداری کرده و راهشان را تا ریشه کنی معضل مواد مخدر و کاهش آسیب های اجتماعی، ادامه دهیم.

دبیر شورا ضمن تقدیر از حمایت های نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و نیروهای انتظامی و امنیتی گفت: نیروی انتظامی و امنیتی استان مازندران در عرصه مبارزه با مواد مخدر همچنان مقتدرانه در برابر این معضل ایستادگی و تا ریشه کنی مواد مخدر از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.

تشکیل بزرگ ترین مجمع‌ خیرین کشور در مازندران

همچنین در ادامه سلسله فعالیت های دولت سیزدهم در مازندران برای مقابله با معضل خانمان سوز اعتیاد، مجمع خیرین یاریگران زندگی در این استان تشکیل شد.

شیرازی رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در این باره گفته است. هدف از تشکیل این مجمع، کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد و همچنین اشتغال و صیانت از بهبود یافتگان در دیار علویان بوده است که انتظار می رود به نتایج مثبت و موثر برسد.

مجمعی که پیش از این در ۱۲ استان دیگر تشکیل شده بود و اینک نوبت مازندران بود که با حضور مسئولان مختلف و خیران استان در سالن اجتماعات استانداری مازندران به این حوزه ورود کند.

حاصل این نشست انتخاب ۹ نفر به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و ۲ نفر به عنوان اعضای علی‌البدل هیات مدیره، همچنین انتخاب یک نفر یک نفر بازرس اصلی و یک نفر بازرس علی‌البدل برای مجمع خیرین یاریگران زندگی استان مازندران بود.

شیرازی، جمع آوری معتادان متجاهر را از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم در مازندران بر شمرد و گفت: این یکی از نقاط مثبت، شورای هماهنگی در مازندران است که با تلاش‌های انجام شده در هیچ نقطه استان، معتاد متجاهر دیده نمی‌شود.

این عامل خود به تنهایی سبب بالاتر رفتن امنیت استان خواهد شد چرا که ساماندهی معتادان از ضروریات مازندران در دهه اخیر بود و دولت های قبل نیز برای آن ورود کرده بودند اما متاسفانه به دلایل نتواسنتد به توفیقات مد نظر دست یابند.

آنگونه که دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران می گوید دستگاه های متولی در امر مبارزه با مواد مخدر مازندران در دولت سیزدهم تا به امروز مثبت بوده و امیدواریم این روند با سرعت و شتاب بیشتری دنبال شود.

لازم به ذکر است مازندران با ۱۳۰ نفر، بیشترین مشارکت کننده و خیر در مجمع‌های گوناگون کشور را تاکنون به خود اختصاص  داده و این نشان از اعتماد مردم و خیرین به تیم دولت سیزدهم است و باید یان را به فال نیک گرفت.

نشست اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

به گزارش کرانه، به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر، اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر مازندران با آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان در دفتر ایشان دیدار و گفتگو کردند.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مازندران از حمایت های استاندار مازندران و دستور وی برای تشکیل کارگروهی با همکاری سایر دستگاه های مرتبط سخن گفت و گفت: یکی از اقدامات ما این است که مقرر شد از بخشی از ظرفیت های بازار کار شرکت های صنعتی در جهت اشتغال معتادان بهبود یافته استفاده شود.

شیرازی ضمن تقدیر از حمایت های آیت الله محمدی لائینی بیان کرد: بیانات و توصیه های حضرتعالی در خطبه های نماز جمعه و دیدارهای مسئولان و مدیران دستگاه های مختلف در راستای مقابله با اعتیاد بسیار موثر بوده و اینکه اخیراً فرمودید مدیران از کارهای نمایشی بپرهیزند، متاسفانه گاها حتی از اقدامات نمایشی برخی دستگاه ها هم خبری نیست در حالی که برای موفقیت بیشتر در این حوزه نیاز به همکاری و همراهی همه دستگاه ها داریم. حمایت های شما به عنوان نماینده ولی فقیه در استان، استانداری، دادگستری و برخی دستگاه های دیگر از ما موجب شد که مازندران در سال ۱۴۰۱ رتبه برتر مبارزه با مواد مخدر کشور را کسب کند.‌ این نکته نیز قابل تقدیر است که درب دفتر شما بدون سختگیری و بروکراسی، به روی تمامی خدمتگذاران نظام، همیشه باز است و ما برای برداشتن گام های بزرگ تر قطعا بیشتر از قبل به حمایت و عنایت بیشتر شما نیازمندیم.

وی در پایان مواد مخدر در راستای توطئه نرم دشمنان دانست و افزود: در این راس تا نیاز است با تمام قوا  وارد میدان شویم. همانطور که مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی‌های خود، همچنین در برنامه هفتم توسعه به بررسی آسیب‌های اجتماعی و تدوین آن در قانون توسعه، تاکید داشتند ما باید با پیروی از رهنمودهای رهبری معظم، تلاش های خود را در حوزه پیشگیری و مقابله با اعتیاد، مضاعف کنیم. تجربه نشان داده هر جا از بیانات رهبری فاصله گرفتیم، دچار آسیب شدیم.

تقدیر آیت الله لائینی از همه دست اندرکاران حوزه مبارزه با مواد مخدر 

آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران نیز در این دیدار، ضمن تقدیر از همه دستگاه ها و نهادهای که مبارزه سلبی و ایجابی در حوزه اعتیاد  دارند، گفت:  اعتیاد عامل اصلی و مادر همه فسادها همچنین زمینه‌ساز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی بسیاری از همسرآزاری و طلاق گرفته تا کودک آزاری ها و بیماری های عفونی و… که می تواند یک جامعه را با زوال و نابودی سوق دهد. از طرفی پیشگیری و درمان معتادان می تواند آثار مثبت و گسترده اجتماعی داشته باشد و جامعه را به سمت رشد و تعالی پیش ببرد.

وی با تاکید بر آموزش، روشنگری و ضرورت جهاد تبیین در حوزه اعتیاد بیان کرد: ای کاش کسانی که بر طبل گسترش فسادهای جنسی در مدارس می کوبیدند، آسیب های ناشی از آن را نیز مورد توجه قرار می دادند تا امروز شرایط مطلوب تری در مدارس کشور داشتیم. از اینرو نیاز است، محیط های آموزش بیشتر نظارت شود و از نفوذ و جولان دست های خیانت پیشه در مدارس، دانشگاه ها و خوابگاه ها جلوگیری گردد.

نماینده ولی فقیه در مازندران، مقابله و مبارزه با باندها و عاملان اصلی گسترش اعتیاد در مراکز آموزشی را با اهمیت توصیف کرد و گفت: این باندها مار خورده و افعی شده اند از اینرو بسیار با نفوذ هستند و کمتر در تله قانون می افتند که برای این مهم نیز باید تدابیری خاص اندیشیده شود.

آیت الله محمدی لائینی، تصریح کرد: بیچاره تر از معتادان، خانواده‌های آن ها هستند که مجبور به تامین مواد مخدر آن ها در چنین شرایطی هستند و درمان اینگونه افراد و حفظ مراقبت از آن ها پس از درمان با ایجاد اشتغال و درآمد کافی، بسیار مهم است تا به شرایط قبل باز نگردند.

وی با انتقاد از رواج تفکرهای مادی و فرار از معنویت در برخی از انجمن های خصوصی ترک اعتیاد اظهار کرد: در این گونه انجمن ها بعضا تبلیغات منهای معنویت و اعتقادی صورت می پذیرد که تفکر های مادی و فرار از معنویت را در جامعه گسترش می دهد. در حالی که در یک جامعه اگر ایمان خانواده ها قوی باشد، معمولا افراد به سمت اعتیاد نمی روند.

نماینده ولی فقیه در مازندران در پایان ضمن تقدیر از فعالیت های شورای مبارزه با مواد مخدر استان، گفت: کشور ما با توجه به اینکه کشور اسلامی است و شعار “یا الله” سر داده است، دشمنان زیادی دارد و باید با هوشیاری و استقامت در حوزه های اجتماعی چون اعتیاد و بیکاری ورود کنیم.

به گزارش کرانه شمال در این نشست، بریمانی مدیر کل بهزیستی مازندران و علیرضا ثقفی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان نیز با ارائه گزارشی به مهمترین اقدامات و فعالیت های خود در حوزه مقابله یا اعتیاد پرداختند.

افتتاح خانه یاریگران زندگی مازندران

به گزارش کرانه، گسترش روز افزون اعتیاد (سنتی و صنعتی) در جامعه باعث شد دولت مردمی آیت الله رئیسی با روش مردمی سازی به مقابله با این معضل خانمان سوز و دشمن نشاط و امید در جامعه بپردازد و به پیشگیری بیشتر از درمان اهمیت دهد.

نتیجه آن شد که با تدبیر و همت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، مراکز یاریگران زندگی با هدف مقابله و پیشگیری از اعتیاد در استان های مختلف کشور شکل گیرد.

مازندران که به همت شورای مبارزه با مواد مخدر به ویژه تلاش های علی شیرازی دبیر این شورا که سال گذشته موفق به کسب رتبه نخست مقابله در اعتیاد در کشور شده بود، اقدامات مناسبی در این حوزه انجام داد که ایجاد خانه یاریگران زندگی مازندران و برگزاری همایش بزرگ یاریگران زندگی در مازندران از جمله آن هاست.

این اقدامات در راستای کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد در سطح استان به ویژه بین دانش آموزان، دانشجویان، والدین آن ها و حتی برخی فرهنگیان ایجاد شد.

به گزارش کرانه خانه یاریگران زندگی مازندران واقع در مرکز استان (ساری) اخیرا با حضور سردار مومنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، حسینی پور استاندار مازندران، سلگی معاون استاندار، علی شیرازی دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان، و جمعی از مدیران سایر دستگاه های مرتبط، فعالیت خود را رسما آغاز نمود و پس از آن نیز همایش یزرگ یاریگران زندگی در مازندران برگزار گردید.

هدف اصلی این مرکز، پیشگیری از اعتیاد افراد سالم جامعه با برپایی نمایشگاه‌ها و غرفه‌های فرهنگی، درمان مبتلایان و ایجاد شغل های مناسب برای بهبود یافتگان است.

طرح هر مدرسه یک کانون یاریگر زندگی را ایجاد می کنیم

در ابتدای این مراسم، علی شیرازی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران اظهار کرد: یکی از برنامه ها و اقدامات خوب پیشگیرانه در مقابله با اعتیاد راه انداختن خانه یاریگران زندگی در سطح کشور است و مازندران نیز با حمایت استاندار و همکاری سایر دستگاه های مرتبط در سریع ترین زمان ممکن کار خود را در این حوزه آغاز کرد و به توفیقات مهمی دست یافت.

وی افزود: اصلی ترین برنامه ما این است که با افزایش اقدامات پیشگیرانه و آگاهی بخشی، میزان ابتلا به اعتیاد را در سطح جامعه به ویژه برای دانش آموزان که آینده سازان کشور هستند، کاهش دهیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به جان فشانی حدود ۴ هزار نفر شهید در کشور و ۱۱۶ شهید در مازندران در عرصه مبارزه با اعتیاد، بیان کرد: یاریگران زندگی برامده از تفکر ناب سردار مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور است و این مهم، امروز از مدرسه تا دانشگاه از شهر تا روستا در تمام سطوح گسترده شد.

شیرازی خانه یاریگران زندگی را بهانه ای برای برپایی نمایشگاه ها و غرفه های فرهنگی با موضوع پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد برشمرد و گفت: با ایجاد چنین مراکزی تلاش ما این است که از پتانسیل مدارس و دانش‌آموزان برای ارتقای جامعه بهره مند شویم. از اینرو می خواهیم طرح هر مدرسه یک کانون یاریگر زندگی را ایجاد و اجرایی نماییم.

وی با اشاره به نقش مهم و سازنده دانشگاه ها، مدارس و خانواده‌ها در اجرای صحیح طرح یاریگران زندگی و گسترش و تعمیم مهارت‌های پیشگیرانه در سطح جامعه بیان کرد: هدف عمده ما این است که در چارچوب سیاست‌های ابلاغی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، بتوانیم گام های بزرگی در مساله مقابله با اعتیاد برداریم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، تجهیز خانه یاریگران زندگی در ساری را بر اساس اعتبارات دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: این خانه که با اعتباری بالغ بر ۸۷۰ میلیون تومان اعتبار از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایجاد و افتتاح شد در راستای پیشگیری اولیه از اعتیاد است و بر سایر حوزه‌ها از جمله درمان و کاهش آسیب مقدم است و راه اندازی چنین مراکزی در سطح استان برکات و اثرات مثبت بسیاری خواهد داشت.

ایجاد مرکز یاریگران زندگی در هر شهرستان مازندران

در ادامه سید محمود حسینی پور استاندار مازندران در این مراسم اظهار کرد: مجموعه پیش رو حاصل تلاش همه متولیان و دستگاه های مرتبط و راهنمایی های سردار مومنی رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور است تا این مرکز در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد و در مجموع، حرکت ارزشمندی برای مازندران محسوب می شود.

وی با اشاره به با مسمی بودن اسم خانه یاریگران زندگی، افزود: باید به روزی برسیم که در کل استان و در هر شهرستان، رویکرد مراکز یاریگران زندگی داشته باشیم. و در گام دوم انتظار داریم با توجه به مساعدت سردار مومنی به دیار علویان به زودی شاهد ایجاد یک خانه در آمل و یک خانه یاریگران زندگی در تنکابن باشیم.

استاندار مازندران، سرلوحه کارهای دولت سیزدهم را مقابله با اعتیاد و کاهش آن عنوان کرد و گفت: این تصمیم و اراده دولت در مازندران نیز پیگیری و در حال اجرا است و تاکنون اقدامات خوبی نیز انجام شد.

حسینی پور، آگاهی بخشی دانش آموزان و قشر جوان جامعه، از طریق مشاوره در خانه یاری گران زندگی را عاملی مهم  در کاهش گرایش آن ها به اعتیاد برشمرد و افزود: اقدامات انجام شده استان در حوزه پیشگیری و درمان در سال گذشته موجب شد مازندران رتبه نخست کشور را در مقابله با اعتیاد کسب کند و ما به سمتی می رویم که به یاری خدا تا ۵ سال دیگر مراکز اعتیاد استان را جمع نماییم و جامعه ای عاری از اعتیاد داشته باشیم.

وی با تاکید بر شناسایی حلقه های مفقوده مبارزه با اعتیاد در استان اظهار کرد: برگزاری چنین همایش هایی و افتتاح چنین مراکزی می تواند در رسیدن به اهداف مان بسیار موثر و یاریگر باشد.

افتتاح ۲ مرکز دیگر در آمل و تنکابن به زودی!

‌سردار اسکندر مومنی دراین مراسم اظهار کرد: خانه یاریگران زندگی در ساری در فضایی بسیار مناسب تعبیه شده و پتانسیل این را دارد که به یکی از مراکز نمونه کشور تبدیل شود.

وی، مقابله با عتیاد را کاری بسیار ارزشمند برشمرد و افزود: هرچقدر در موضوع مقابله کار کنیم اما به پیشگیری کم توجهی شود، این کار تک بعدی، نتیجه بخش نخواهد بود. باید پیشگیری مقدم بر درمان و مقابله باشد تا به نتایج مطلوب برسیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به همسایگی ایران با بزرگترین کشور تولید کننده مواد مخدر سنتی و صنعتی بیان کرد: ‌طرح یاری گران زندگی با اولویت پیشگیری و سپس درمان در سطح کشور شکل گرفته است.

مومنی بیان کرد: این ستاد علاوه بر انجام این کار، ‌درمان افراد مبتلا به این معضل اجتماعی را در دستور کار و انجام وظیفه خود دارد.

وی همچنین از افتتاح ۲ مرکز دیگر در آمل و تنکابن (غرب استان) به پیشنهاد استاندار مازندران خبر داد و گفت: آقای شیرازی اقدامات لازم و پیگیری های لازم را جهت ایجاد و اره اندازی این دو مرکز انجام دهند تا ما اعتبارات و پیش بینی های لازم را در این رابطه انجام دهیم.

نشست خبری دبیر شورا با اصحاب رسانه

به گزارش کرانه در راستای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی افکار عمومی، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، نشستی صمیمی با اهالی رسانه برگزار نمود و در آن علاوه بر اعلام برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر از مهمترین اقدامات شورا در ۵ کمیته مقابله، پیشگیری، درمان، حقوقی و فضای مجازی سخن گفت و گزارشی مفصل ارائه نمود.

علی شیرازی در نشست خبری با بیان اینکه شورای هماهنگی زیر مجموعه ستاد مبارزه با مواد مخدر و از سازمان های تحت پوشش نهاد ریاست جمهوری است، گفت: در مازندران ۲۳ دستگاه در این شورا عضویت مستقیم دارند و ریاست آن بر عهده شخص استاندار است که با توجه به کسب رتبه نخست مازندران در مقابله با اعتیاد در سال گذشته قرار است طی برنامه ای ویژه در روز جهانی مبارزه با اعتیاد از استاندار مازندران و دبیر شورای استان تجلیل شود.

وی با اظهار اینکه، اعتیاد نخستین آسیب اجتماعی کشور و علت العلل سایر آسیب های اجتماعی است، گفت بر اساس آمارهای موجود ۵۵ درصد طلاق ها، ۶۴ درصد موارد کودک آزاری و همسرآزاری و ۶۵ درصد شیوع بیماری هایی مثل هپاتیت، ایدز و غیره ریشه در اعتیاد دارد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر مازندران افزود: ایران اسلامی در راستای مبارزه با اعتیاد تلاش های گسترده ای انجام داده است و با اهدای ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز پرچمدار واقعی مبارزه با مواد مخدر در سطح جهان است. به رغم مدعیانی که در کلام ادعای مبارزه دارند، اما در عمل پس از اشغال افغانستان تولید مواد مخدر در ان کشور را به ۵۰ برابر می رسانند، ایران اسلامی در عمل به طور گسترده خدمات بسیاری در این حوزه انجام داده است.

شیرازی با ارائه آماری تصریح کرد: سال گذشته در مازندران ۴ تن انواع مواد مخدر کشف شد و ۵۶ باند مواد مخدر منهدم و اموال آنها به نفع دولت ضبط گردید. ضمن اینکه در ۳ ماه نخست سالجاری ۸۰۰ کیلو انواع مواد مخدر، کشف شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد رشد داشته است.

وی همچنین از کشف  ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد قرص متادون و ۱۰ هزار عدد شیشه شریت متادون خبر داد و گفت: در حوزه درمان با پیگیری های استاندار محترم، طی یک ماه آینده یکی از بزرگترین مراکز ترک اعتیاد کشور با ظرفیت یکهزار نفر در بابل به بهره برداری می رسد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری بیان کرد: از بهزیستی، دادگستری و سایر دستگاه هایی که با ما همکاری کردند، تشکر می کنم. اما انتظار داریم برای موفقیت بیشتر شاهد همراهی و همکاری همه جانبه آن ها در این حوزه باشیم.

شیرازی از ایجاد خانه یاریگران زندگی با هدف صیانت از دانش آموزان و جوانان در خیابان قارن ساری سخن گفت و گفت: این اقدام برای اولین بار در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی حوزه جوانان و دانش آموزان بوده است. همچنین تفاهم‌نامه هایی با ۱۱ دستگاه مرتبط از حمله دانشگاه فرهنگیان منعقد گردید. با حوزه علمیه بانوان هم جهت آموزش ۸۰ نفر از زنان با گذراندن آموزش های سطح ۱ و ۲ و اخذ گواهینامه جهت پیشگیری از شیوع اعتیاد بانوان تفاهم نامه منعقد شد.

وی ادامه داد: در یک سال اخیر به واسطه حمایت های استانداری و مساعدت دیگر دستگاه های مرتبط، ظرفیت درمان معتادان متجاهر استان از ۲۰۰ نفر به ۶۰۰ نفر یعنی ۳۰۰ درصد افزایش یافته و سال گذشته نزدیک به ۱۶ هزار نفر در مراکز ماده ۱۵ و ماده ۱۶  تحت درمان و سم زدایی قرار گرفتند.

شیرازی با بیان اینکه آموزش حلقه مفقوده معتادان بهبود یافته است، گفت: برای رفع این مساله ۱۲۴۰ نفر در رشته های مختلف فنی و حرفه ای آموزش دیده اند. چرا که طبق آمار یکی از علت های اصلی بازگشت مجدد افراد و بهبود یافته به دام اعتیاد، بیکاری و نداشتن درآمد کافی است.

وی در پایان بیان کرد: برای ایجاد اشتغال، مجمع خیرین یاریگران زندگی را در مازندران کلید زدیم و از کلیه خیرین استان از رامسر تا گلوگاه دعوت کردیم و انتخابات هیئت مدیره برگزار شد. منتظریم با اقدامات آنها شاهد افزایش اشتغالزایی افراد بهبود یافته باشیم‌.

پیام تبریک علی شیرازی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران بمناسبت روز معلم:

حرف آخر

به گزارش کرانه، موارد و اقدامات ذکر شده در سطور بالا، بخش هایی از اقدامات شورا در این هفته بوده و از انجایی که چند روزی تا پایان هفته باقی مانده است، قطعا شاهد استمرار این روند در روزهای آتی خواهیم بود.

رسانه کرانه برای آقای شیرازی و مجموعه همراه در شورا، در ادامه این راه دشوار و پر نشیب آرزوی موفقیت دارد و امیدوار است که هر چه زودتر به اهداف مدنظر دست یابند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *