باران شمال- رقیه عالی: برگزاری آئین رونمایی از نشان و عنوان دومین کنگره ملی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران که سال آینده برگزار می شود، خود نشان از تاریخ درخشان دیار علویان در طول اسلام و انقلاب دارد. دیاری که به لشکر ۲۵ کربلایش معروف است و بیش از سهم خود، در نبردهای گوناگون […]
باران شمال- رقیه عالی: برگزاری آئین رونمایی از نشان و عنوان دومین کنگره ملی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران که سال آینده برگزار می شود، خود نشان از تاریخ درخشان دیار علویان در طول اسلام و انقلاب دارد. دیاری که به لشکر ۲۵ کربلایش معروف است و بیش از سهم خود، در نبردهای گوناگون ملی و مذهبی، سرنوشت ساز بوده و در تثبیت مسیر انقلاب نیز همواره پیشتاز و پیشرو است.
بی تردید امروز عزت و اقتدار کنونی نظام اسلامی به برکت خون پاک و مطهر شهداو امنیت کشور نیز مدیون جان فشانی ها و ایثارگری همه رزمندگان اسلام است. شهدا، در حقیقت، گنجینه هایی درخشان و نایاب هستند که همیشه در تاریخ می درخشند.
شهدا با خون مقدس خود، درخت ارزشها را ماندگار کرده و به جامعه ما حیات معنوی بخشیدند و گرامیداشت یاد و خاطره آن ها و تکریم از خانواده معظم شان، کوچکترین تکلیف مردم و مسئولان است.
مسلما در چنین شرایط دشواری، اولین انتظار شهدا از ما، ولایتمداری است و اینکه در مسیر اسلام باشیم و انقلاب و خون شهدا را ابزاری برای رسیدن به اهداف مادی و نردبان ترقی خود نکنیم.
حق دیگران را حتی به اندازه خردلی پایمال نکنیم و آخرت خود را به زرق و برق فریبکارانه دنیا نفروشیم.
شهدا رفته اند تا ما بدانیم انقلاب با صداقت، خدمت و ساده زیستی ماندگار می ماند و ساده زیستی ویژگی ممتازی است که تنها در منش علوی یافت می شود و پیش نیازش حب اهل بیت است.
از دیگر ویژگی های شهدا، عدم چشمداشت مادی و علاقه به مادیات است و اینکه همواره و در هر کاری خدا را ناظر اعمال خود می دیدند و از طمع و حرص و آز دور بودند.
اگرچه جایگاه و ارزش معنوی شهدای گرانقدر با این آئین ها، رونمایی ها و دیدارها جبران نمی شود اما این تحرکات نیز در گام نخست، تلنگری برای ما در جهت حفظ و حراست از آرمان های والای انقلاب اسلامی و خدمت رسانی صادقانه و بی منت به مردم است.
پس این رونمایی ها، غبار روبی گلزار شهدا و اقداماتی از این دست، مرکز ثقل فراگیری از آموزه ها و سیره شهدا است و نام و یاد شهدا را تا ابد ماندگار خواهد کرد.
امیدواریم واقعا بتوانیم ادامه دهنده راه شهدای گرانقدر باشیم و در ظاهر و باطن، شهدایی فکر و عمل کنیم.
به گزارش کرانه، در آئین رونمایی از نشان و عنوان دومین کنگره ملی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار مازندران، فرمانده سپاه کربلا استان و مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران طی اظهاراتی به بیان دیدگاه های خود پیرامون شهدا و ضرورت گرامیداشت یاد و خاطره آن ها پرداختند.
لزوم اتمام پروژههای نیمه تمام یادمان شهدا
آیتالله محمد باقر محمدی لایینی با بیان اینکه هدف از برگزاری کنگره باید تاثیرگذاری بر جامعه فرهیخته ولایی مازندرانی باشد، اظهار کرد: امروز با شیطنتهای دشمنان در ابعاد گوناگون مواجه هستیم که معارضه و مبارزه با خانواده یکی از این شیطنتها است.
وی با اشاره به اینکه خانواده یک اصل است و دشمن امروز بر فروپاشی خانواده، برنامهریزی و سرمایهگذاری میکنند و فرهنگ مادی خودشان را نفوذ میدهند، افزود: شهدای ما برآمده از خانواده سالم و پاک هستند و اگر خانواده شهدا نبودند چنین جوانان عزیزی از این خانوادهها به وجود نمیآمدند.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: اگر امروز این خانهها را در جامعه زنده و تربیت کردیم به اهداف شهدا رسیدیم، برگزاری کنگره باید در راستای تقویت زیرساختهایی باشد که شهدا آنجا پرورش یافتند و به حیات جاوید رسیدند.
نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار اتمام پروژههای نیمهتمام یادمان شهدا و دیگر پروژههای مرتبط با شهدا شد.
کنگره شهیدان دیار علویان خط شکن خواهد بود
استاندار مازندران نیز در این نشست اظهار کرد: اصحاب رسانه مازندران از موثرترین و کاملترین رسانههای کشور در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
حسینیپور افزود: کنگره شهیدان دیار علویان، مثل لشکر همیشه پیروز ۲۵ کربلا، خط شکن خواهد بود.
وی با اشاره به برنامههای متنوعی در قالب ۲۰ کارگروه تدوین شده و مشارکت مردمی که بارزترین مشخصه این کنگره است، گفت: نقش اصلی احیای یاد و خاطره شهدا، مردم هستند و در طول سالیان نشان دادند چه اندازه به شهدا علاقهمندند.
استاندار مازندران با بیان اینکه نمایش اعتلای جامعه و بروز کمال انسانی در هر جامعهای با توجه به فرهنگ حاکم و درخواستهای شهروندان ترسیم میشود، تصریح کرد: میتوان همه آرمانهای بزرگ را در چهارچوب طرح کنگره شهدا به منصه ظهور گذاشت.
حسینی پور، با بیان اینکه کنگره باید در سه محور نیازهای جامعه را پاسخ دهد، تصریح کرد: در سطح استان باید کنگره را تعریف کنیم تا جوانان و نوجوانان در جریان مسیر زندگی شهدا قرار گیرند، در سطح ملی این کنگره باید پیام داشته باشد چون مازندران مقصد و مسیر گردشگری است و سالانه حدود ۴۰ میلیون ایرانی از این مسیر عبور میکنند یا متوقف میشوند کنگره باید برای این بخش از جامعه پیام داشته باشد.
برنامههای کنگره ۱۴۰۳ برنامهریزی شده و آماده است
فرمانده سپاه کربلا مازندران نیز در این نشست بیان کرد: برنامههای کنگره ۱۴۰۳ با راهبرد و رویکردهای برنامهریزی شده و آماده است و به روسای کمیتههای ۲۰ گانه ابلاغ میشود.
سردار سیاوش مسلمی اظهار کرد: امیدواریم در فرصت زمانبندی شده برنامهها را تا زمان اجرای کنگره، پیش ببریم.
وی افزود: جوانان دغدغهمند و انقلابی و همه ظرفیتهای مردمی در برگزاری کنگره، همراه ما هستند.
رونمایی از ۲۲۰عنوان کتاب
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هم در بخش دیگری از این نشست، اظهار کرد: ۲۲۰ عنوان کتاب را بنا داریم در اجلاسیه چاپ و رونمایی کنیم اما در این حوزه عقب هستیم.
سردار عبدالله ملکی با بیان اینکه یکصد عنوان کتاب آماده است و ۱۲۰ عنوان کتاب دیگر در دستور کار قرار دارد، افزود: هزینه کاغذ و چاپ گران است و نویسندگان ما در اجلاسیه نخست، گلایهمند هستند که آنها را تنها گذاشتیم.
وی گفت: معتقدیم هر شهید دفاع مقدس باید یک کتاب داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید