باران شمال: یکی از تغییرات مدیریتی در مازندران که در یکی دو ماه اخیر روی داد مربوط به حوزه بانوان و خانواده است. بر اساس آن، سمیه قاسمی طوسی به دلایلی نامعلوم، اردیبهشت امسال استعفا داد و پس از مدتی فرشته پازوکی به عنوان متولی این نهاد معرفی شد. پازوکی مسئول سابق بسیج جامعه زنان […]
باران شمال: یکی از تغییرات مدیریتی در مازندران که در یکی دو ماه اخیر روی داد مربوط به حوزه بانوان و خانواده است. بر اساس آن، سمیه قاسمی طوسی به دلایلی نامعلوم، اردیبهشت امسال استعفا داد و پس از مدتی فرشته پازوکی به عنوان متولی این نهاد معرفی شد.
پازوکی مسئول سابق بسیج جامعه زنان سپاه کربلا و مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه ساری بوده و قرار است در ۲ سال باقیمانده از عمر دوره نخست دولت آیت الله رئیسی به عنوان مدیرکل بانوان و خانواده استانداری مازندران فعالیت نماید.
وی اگرچه هنوز به صورت رسمی معارفه نشده اما از روز نخست با جدیت کار خود را آغاز کرده و به نظر می رسد مدیریتی بر اساس معیار انقلاب اسلامی و آرمان های شهدا را در حوزه بانوان و خانواده عملیاتی نماید.
کاری که مدیران قبلی (مریم جمشیدی و سمیه قاسمی طوسی) چندان در تحقق آن موفق نبوده اند و طرح ها و اقدامات بر زمین مانده بسیاری در این حوزه وجود دارد که مسئولیت پازوکی را دشوارتر می کند.
بر اساس سابقه کاری و اظهارات پازوکی می توان گفت که وی بتواند از پس این مسئولیت مهم برآید و در حوزه های مختلف خانواده و بانوان، اقدامات مناسب تری ارائه نماید که در آن ها شاخصه های زنانه دیده شود و شعارهای دولت سیزدهم در حوزه زنان و خانواده محقق گردد.
باید بپذیریم که برخی از مطالبات بانوان از اوایل انقلاب تاکنون بر زمین مانده و اکنون فرقی نمی کند کدام دولت با کدام نگاه بر سر کار باشد، باید با اقداماتی تحول آفرین و امیدبخش در این حوزه کار جهادی کرد و با ایده های تازه، نشاط را به خانواده و بانوان جامعه تزریق نمود.
پازوکی ارتباط مناسبی با رسانه ها دارد و می تواند با اطلاع رسانی گسترده اظهارات و برنامه هایش، به تحقق آن ها سرعت عمل بخشد. به مردم و رسانه ها پاسخگو باشد و اظهاراتی کارشناسانه و علمی در جلسات و برنامه های مختلف داشته باشد.
در این صورت وی می تواند مدیری موفق باشد و پیش بینی ما نیز چنین است که با رعایت موارد ذکر شده، اهداف و برنامه های دولت سیزدهم در حوزه بانوان و خانواده استان محقق گردد.
امیدواریم در مدیریت جدید، بتوانیم در تمام حوزههایی که مربوط به بهتر شدن اجتماع است در برقراری اوضاع بهتر اموری مانند تحکیم بنیان خانواده، ارتقای آموزش و پژوهش، کارآفرینی و حمایت از زنان کارآفرین، ورزش و رفاه زنان و… تغییراتی اساسی توام با پیشرفت را شاهد باشیم.
امیدواریم حرف ها و برنامه ها به گونه ای باشد که معرفت تازه ای به زنان استان ما داده شود و پنجره ای نو گشوده گردد و زن مازندرانی احساس خوبی از زندگی در این استان داشته باشد!
در ادامه جهت آشنایی با یخشی از اهداف و برنامه های فرشته پازوکی مدیرکل جدید امور بانوان و خانواده استانداری مازندران بخش هایی از اظهارات وی را که اخیرا در جلسه هماندیشی و سیاستگذاری با محوریت برنامههای حوزه بانوان در استانداری برگزار شده از نظر می گذرانیم.
پازوکی با تاکید بر اهمیت معنویت و بعد معنوی آن، اظهار کرد: بعد انسانی و فقر معنویت از مشکلات اساسی امروز جامعه است که باید به آن توجه ویژه شود.
وی با اشاره به نقش بانوان در جامعه،گفت: امروزه با آسیبهای اجتماعی فراوان در جامعه روبرو هستیم که مرکز و ثقل آن در خانواده و شیوه تربیتی است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: خانواده، به عنوان رکن بنیادین جامعه انسانی نقش مهمی در سلامت اجتماع بشری دارد اما خانواده امروزی به تبع فرهنگ غربی آماج نفوذ و گسترش فرهنگ مادی گرایانه قرار گرفته است؛ دشمن تلاش دارد با هدف تمدن ما را از دین و معنویت دور کند.
پازوکی، ترویج سبک زندگی فاطمی را مهمترین ماموریت امور بانوان عنوان کرد و افزود: امروز دشمن با سبک زندگی غربی قصد آسیب به جامعه و بنیانهای خانواده را دارد، بنابراین تحکیم بنیان خانواده باید در این مسیر هدفگذاری شود.
وی به اهمیت مسئله فرزندآوری و افزایش جمعیت اشاره کرد و گفت: بحران جمعیت متفاوتتر از دیگر بحرانها محسوب میشود بطوریکه مقام معظم رهبری نیز بر بحران جمعیت تاکید کردند.
پازوکی با بیان اینکه برنامهریزی برای جمعیت، جزء اساسیترین موضوعات باشد، ادامه داد: در حوزه جمعیت؛ حال مازندران بحرانی است.
وی، اشتغالزایی را دیگر اهداف امور بانوان عنوان کرد و افزود: برای تحقق این موضوع باید کارگروه تخصصی شکل گیرد و مخاطب به مخاطب حرکت کنیم.
پازوکی گفت: همافزایی در حوزه بانوان از دیگر موضوعات مهمی است که اگر قرار باشد در این حوزه اتفاقی رقم بخورد باید در شورای سیاستگذاری تصمیمگیری شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران به ۳۶ شهیده زن استان مازندران اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۳۰ شهیده دفاع مقدس و ۶ شهیده سلامت هستند.
وی خواستار روایتگری درباره این بانوان شهیده بنا به اقتضای سنی آنها در دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، مدارس و مهد کودکها شد.
دیدگاهتان را بنویسید