شنبه / ۷ تیر / ۱۴۰۴ Saturday / 28 June / 2025
×
حجت‌الاسلام مرتضی احمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه، از اجرای ۲۰ برنامه فرهنگی و ترویجی در این استان خبر داد.
اجرای ۲۰ برنامه ویژه در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر در مازندران

اختصاصی باران شمال/ سیده سماء حسینی

حجت‌الاسلام مرتضی احمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه، از اجرای ۲۰ برنامه فرهنگی و ترویجی در این استان خبر داد. وی با اشاره به اینکه نام‌گذاری این هفته با هدف یادآوری فلسفه قیام عاشورا و تبیین اهداف الهی امام حسین(ع) صورت گرفته، اظهار کرد: شعار محوری امسال «امر به معروف و نهی از منکر، قیام حسینی، انسجام اجتماعی» تعیین شده است.

به گفته احمدی، هفته احیای فریضتین با عناوینی همچون «فسادستیزی، صیانت از حقوق عامه»، «پوشش و حیا، خانواده متعالی»، «صرفه‌جویی آب و انرژی، جامعه پایدار»، «نظارت همگانی، سلامت اجتماعی»، «نهضت حسینی، فرهنگ ایثار و شهادت»، «بصیرت‌افزایی، جامعه بیدار» و «فرزندآوری، جامعه جوان و پویا» نام‌گذاری شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با تأکید بر نقش همگانی این فریضه در قانون اساسی گفت: دعوت به خیر و نهی از منکر وظیفه‌ای دوسویه میان مردم و مسئولان است.

وی از اجرای برنامه‌هایی نظیر دیدار با خانواده شهدای امر به معروف، سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه، نشست‌های علمی با اساتید حوزه و دانشگاه، گردهمایی مبلغین، همایش ویژه بانوان زینبی، و همکاری با صداوسیما به عنوان بخشی از برنامه‌های این هفته یاد کرد.

احمدی از وجود ۱۱ شهید امر به معروف در مازندران خبر داد و گفت: مهم‌ترین مأموریت ستاد، ترویج معروف‌ها و مقابله با منکرات است. وی از فعالیت ۱۷ دستگاه عضو ستاد و تولید ۹۴ اثر فرهنگی در سال گذشته خبر داد.

وی همچنین به اجرای طرح «هزار منبر معروف» در سال گذشته اشاره کرد و گفت: امسال این طرح با ۳ هزار منبر تخصصی ادامه می‌یابد. برگزاری ۸ کرسی آزاداندیشی، تشکیل ۳۷ کارگروه تخصصی و آموزش ۱,۴۴۳ نفر به‌صورت آفلاین از دیگر اقدامات ستاد در استان بوده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با اشاره به فعالیت پنج گروه جهادی حقوقی در استان، تأکید کرد: حمایت از ناهیان از منکر از وظایف اصلی ستاد است.

وی از آموزش ۲۸ خبرنگار مردمی در راستای اجرای طرح «شهروند خبرنگار» خبر داد و راه‌اندازی سامانه جامع مطالبه‌گری «سو» را از اقدامات شاخص ستاد برشمرد.

احمدی با اعلام ثبت بیش از هزار و۱۶۰ شکایت مردمی در این سامانه، از احتکار کالاهای اساسی، تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی، ساخت‌وسازهای بی‌رویه و تصرف منابع طبیعی به‌عنوان مهم‌ترین منکرات اقتصادی استان یاد کرد.

نوشته های مشابه
خونین زار کربلا‌‌‌؛ فریادگر جاودانه تاریخ
در یادداشتی از باران شمال می خوانید؛ به قلم سید بهنام مهردل

خونین زار کربلا‌‌‌؛ فریادگر جاودانه تاریخ

انقلابی در شریان حیاتی قائمشهر؛ پایان نیم‌قرن انتظار با اراده‌ی فولادین شهردار
شهردار قائم‌شهر بالاخره "گره ۵۰ ساله" شریعتی را باز کرد!

انقلابی در شریان حیاتی قائمشهر؛ پایان نیم‌قرن انتظار با اراده‌ی فولادین شهردار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *